CNAB a încheiat contractual în vederea asigurării de servicii medicale de medicina muncii pentru proprii angajaţi, dar şi încheierii de abonamente personalizate.

Conform sursei citate, obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor specializate de medicina muncii şi asigurarea de servicii de sănătate conform pachetului de servicii medicale incluse în abonamentul personalizat al beneficiarilor desemnaţi de CNAB S.A., conform cerinţelor prevăzute în anumite secţiuni din Caietul de Sarcini şi în oferta Prestatorului. 

Valoarea finală totală a contractului se ridică la 2,92 milioane de lei, după ce estimarea iniţială a fost de 4,05 milioane de lei. 

Tipul procedurii de atribuire a fost negocierea, iar criteriul de selecţie l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. Contractul a fost atribuit în data de 8 noiembrie 2016 societăţii Med Life SRL. 

CNAB şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. 

Compania a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

AGERPRES