Clotilde Armand, pusă la punct de Sebastian Burduja

Deputatul Sebastian Burduja a declarat joi, 19 august, că este „pur şi simplu inexplicabil” de ce bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi bursele sociale nu au fost plătite de trei-patru luni de zile, în contextul în care banii au fost alocați în buget.

„Încearcă în mod politicianist să ne plaseze lângă PSD. Noi nu am fost azi la şedinţa convocată de PSD-işti în Consiliul Local şi nu avem nicio treabă cu dânşii. Încearcă să asocieze PNL cu diverse firme şi interese. Iarăşi, faptele nu susţin aceste teorii.

Ne dorim un sector curat, civilizat pentru oameni în care problemele reale ale cetăţenilor sunt pe primul loc. Ori, faptul că n-a plătit bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi nici bursele sociale de trei-patru luni de zile, deşi are bani alocaţi în buget. E pur şi simplu inexplicabil”, a declarat deputatul PNL Sebastian Burduja, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Copiii noştri sunt bătaia de joc a acestei administraţii

De asemenea, Sebastian Burduja a punctat că elevii din Sectorul 1 au ajuns „bătaia de joc a acestei administraţii”.

„Sigur, noi am susţinut acest candidat în campanie, doar doamna Clotilde probabil că a uitat, dar nu putem sta nepăsători, pe margine şi să vedem că elevii din sectorul 1, copiii noştri, sunt bătaia de joc a acestei administraţii. Vom continua să spunem adevărul chiar dacă acesta poate că deranjează”, a declarat deputatul.

Invitat în cadrul dezbazerii de la România TV, deputatul PSD Gabriela Zetea i-a lansat propunerea lui Sebastian Burduja şi politicienilor PNL să semneze în favoarea organizării referendumului de demiterea din funcţie a lui Clotilde Armand.

„Este o acţiune în instanţă legat de alegerile de la Sectorul 1. Vom aştepta concluziile. Respectăm deciziile instanţei şi este prematur să ne pronunţăm pe acestă speţă. Votul românilor trebuie respectat până la capăt”, a conchis Sebastian Burduja.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea