Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Clotilde Armand susține că a fost atacată în trafic de un bărbat agresiv. Mai exact, potrivit edilului, bărbatul ar fi venit la mașina sa, lovind cu pumnii geamul acesteia.

Totodată, el ar fi încercat inclusiv să deschidă portiera. În acest context, primarul Sectorului 1 a anunțat că a raportat deja incidentul la Poliție, mergând în continuare să își termine treburile programate.

”În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum”, scrie Clotilde Armand.

Clotilde Armand nu se simte intimidată

Edilul nu s-a speriat însă de această întâmplare. Aceasta i-a numit ”penibili” pe cei care fac asta, susținând că nu se lasă intimidată și nu va ceda in fața amenințărilor niciodată.

”PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote.”, mai scrie Clotilde Armand.