Compania Aquincum Invest a anunţat că, în ultimul trimestru al anului, va fi finalizată clădirea de birouri Grigore Alexandrescu, aflată în centrul Capitalei.

Imobilul este deţinut de câţiva investitori români şi străini şi va absorbi o investiţie totală de peste 10 milioane de euro.

Cladirea de birouri Grigore Alexandrescu are o suprafaţă de 9.000 metri pătraţi construiţi şi este structurată pe parter şi 5 etaje cu spaţii de birouri, plus încă 2 etaje subterane cu parcare şi spatii tehnice, a anunţat Aquincum Invest, compania care se ocupă de managementul proiectului.

Lucrările de construcţie au început în luna septembrie 2008 cu demolarea clădirilor aflate pe spaţiul destinat proiectului şi continuând cu realizarea structurii subterane, finalizată în luna martie a acestui an. Înălţarea structurii clădirii a fost încheiată în luna mai.

Aquincum Invest este filiala românească a unui grup de companii ce ofera soluţii complexe de management de proiect, managementul costurilor, construcţiilor şi servicii de consultanţă. Compania este prezentă în România începând din anul 2001 şi până în prezent a dezvoltat câteva sute de mii de metri pătraţi.

SURSA: Aquincum Invest