„Domnule Comandant Suprem Marcel Vela,

Aș fi început cu Dragă Marcele, ca de obicei, dar, dat fiind că prin instaurarea stării de urgență ai devenit cel mai important om din România, nu-mi mai permit să mă adresez la per tu. Fiindcă, vorba aia, mâine-poimâne mă trezesc naibii cu mascații la ușă. Revin…

Domnu’ Comandant al Operațiunii, vă rog eu, din suflețelul meu meschin, opriți-vă gealații dintr-o acțiune pe cât de penibilă, pe atât de contraproductivă. Ceea ce fac subordonații dumneavoastră, pe care i-a apucat zelul vizionării urgente a emisiunilor pe care Antena 3 le-a difuzat acum doi ani într-un dosar penal penibil fără și fără suspecți, fix zilele astea, când ar trebui să țină frontierele sigure și, eventual, să alerge după descreierații care împrăștie coronavirusul prin republică, este impardonabil.

Înțeleg că vă stă în gât (nu neapărat dumneavoastră, ci liderului spiritual al liberalilor) prietenul meu Mircea Badea, printre puținii (dacă nu singurul de acolo) care nu a pus capu-n țărână, dar nu se face așa ceva. Și v-o scrie unul care are o rivalitate evidentă și manifestă, pe fiecare zecime de punct de audiență, cu Mihai Gâdea, dar care detestă eliminarea concurenței prin metode milițienești. Iar acțiunea asta e fix desprinsă din anii ceaușismului manifest.

Nu profitați de starea de urgență pentru a vă regla răfuielile, personale, de grup, de partid, nici nu mai contează, cu presa, de care oricum aveți nevoie, mai ales în situații dramatice de genul prin care trece acum întreaga omenire. Și așa e un domeniu lovit din toate părțile. Oricum abia mai gâfâim. Aveți mai multă minte decât Marian Godină și Traian Berbeceanu. Încercați s-o și folosiți…”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Mircea Badea a reacționat dur pe Facebook

Amintim că, realizator tv Mircea Badea a primit pe adresa Antena 3 o citaţie care îl priveşte personal, din partea Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Este vorba despre un dosar penal in rem, constituit pe 21 octombrie 2019, în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, şi care vizează o presupusă faptă a lui Mircea Badea din 4 iulie 2018, scrie acesta pe Facebook, alături de două fotografii cu citaţia primită.

Realizatorul Antena 3 îi critică dur pe oamenii legii, spunând că “în plină pandemie, miliţia vrea să investigheze ceva ce aş fi spus acum doi ani”. “Le mulţumesc „oamenilor legii” că îmi confirmă milimetric tot ce am spus despre ei în ultimii 20 de ani”, mai scrie Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.