Aris dansează practic de când s-a născut. Pentru că și-au dat seama de talentul lui deosebit, părinții l-au dus la Palatul Național al Copiilor unde l-au înscris la cursuri de dans. Micuțul a fost impresionant încă de la început și a câștigat deja zeci de concursuri până acum. A primit chiar și o bursă în Italia.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz, așa cum era de așteptat întrucât momentul puștiului a fost într-adevăr unul fascinant. Deși părea extrem de sigur pe el, Aris a început să plângă ca orice copil de vârsta lui ceea ce a făcut ca prestația lui să fie și mai apreciată.

Niciunul dintre părinții săi nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

În momentul de față, Aris urmează cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică.

”Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, i-a spus Mihai Petre. ”Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”.

”E al nostru, e Mowgli al nostru!”, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoș, iar Smiley a adăugat: ”Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă.