Anda Adam ar urma să divorțeze Sorin Nicolescu, cu care are şi o fetiţă. Informația a apărut din nou în presă și nu este pentru prima dată când mariajul celor doi este pus sub semnul întrebării. Adevărat sau nu, cert este că ceva scârțâie în relația dintre cei doi, mai ales că de-a lungul timpului s-a putut observa o răcire între cei doi.

Anda Adam este o persoană cunoscută opiniei publice. Artista a făcut senzație atunci când a decis să își unească destinele cu Sorin Nicolescu. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2015, iar mult timp au format formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Sorin Andrei Nicolescu este originar din Constanța, acolo unde a avut o carieră de manechin. Cu cinci ani mai tânăr decât Anda Adam, el a reușit să o cucearească pe celebra solistă iar la o lună de la nuntă, Anda Adam a recunoscut că așteaptă să aducă pe lume un copil.

Timpul a trecut iar relația dintre cei doi a început să fie pusă sub semnul întrebării. Presa a speculat mult timp posibilitatea unei separări între Anda și Sorin, mai ales că pe rețelele de socializare lipseau aproape cu desăvârșire în ultima vreme fotografii cu cei doi.  Una dintre ultimele fotografii în care artista apare alături de Sorin datează din 5 februarie 2019, din timpul vacanței în Mexic.

Condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Adevarata lovitură pentru Anda Adam avea să vină în 2019, când în presă a apărut informația că soțul ei a fost condamnat, în secret, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare, după ce și-a recunoscut vinovăția în fața instanței. Alături de alți patru bărbați, Sorin a fost condamnat pentru infracțiuni de falsificare a intrumentelor de plată electronică. Informația a fost publicată în exclusivitate de Cancan.ro, jurnaliștii susținând că Sorin a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii de la DNA.

În plus, potrivit informațiilor din dosar, autoritățile au confiscat de la Sorin Andrei Nicolescu suma de 55.000 de lei și mai multe carduri contrafăcute. Pe lângă pedeapsa de închisoare cu suspendare, Andrei Nicolescu este obligat să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune Constanţa, potrivit programului de supraveghere întocmit și să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile. Judecătorii l-au mai obligat pe soțul vedetei și la plata sumei de 7.000 de lei, drept cheltuieli judiciare.