INNA i-a făcut surpriză celei mai bune prietene ale ei mașina visurilor ei – Fiat Abarth, customizată special pentru ea roz, culoarea preferata a Ancăi.

Anca este cea mai bună prietenă a INNEI de aproape 15 ani, un om care i-a fost alături în turnee, iar acum este și make-up artistul ei.

”Este un om extraordinar”

Ieri în Dance Queen’s House, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca și dedicată ei.

”Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei…roz”, a spus INNA.

Toată acțiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House.

Vlogul Innei

Aici playlistul primelor 16 episoade în care INNA vorbește despre operații estetice, cade în piscină din curtea casei, face o plimbare cu skateboard-ul in Fierbinți, răspunde unor întrebări incomode, dar și face sesiuni muzicale. INNA are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile sunt traduse în engleză și spaniolă.

”Dance Queen’s House” este o sesiune muzicală care durează 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului.

Alături de artistă sunt  Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). Vlogurile vor fi traduse în engleză și spaniolă.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lume precum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”, ”Iguana”.