Frumoasa cifra de 2.500.000 de CV-uri reprezinta un moment festiv pentru eJobs. Suntem cea mai mare si mai relevanta baza de date de candidati din Romania, fapt ce ne onoreaza si ne responzabilizeaza in egala masura atat fata de candidati, cat si fata de angajatori”, afirma Laura Chilom, PR Executive eJobs.ro.

Cu peste 160.000 de posturi listate in 2012, eJobs conecteaza angajatorii cu o audienta activa de candidati care ar umple capacitatea Ateneului Roman de peste 3.150 de ori sau pe cea a Arenei Nationale de 45 de ori.

Cifra de afaceri a clientilor eJobs din 2012 a depasit nivelul de 40 de miliarde de Euro, adica peste 30% din PIB-ul Romaniei. eJobs este astfel nu doar cel mai mare portal de job-uri, ci si un motor pentru economia tarii, intrucat intermediaza in mod eficient cererea si oferta pe piata muncii, potrivind perfect oportunitatile profesionale deosebite cu profilul, experienta si asteptarile candidatilor.
<a href="http://ejobs.ro/portal-joburi-nr1/" style="display:block; text-align:center;"><img src="http://img.ejobs.ro/img/lamultiani/infografic.jpg" alt="eJobs – Portalul de joburi Nr. 1 din Romania"></a><p style="text-align:center">Daca vrei sa adaugi graficul pe site-ul tau <a href="http://ejobs.ro/portal-joburi-nr1/">click aici</a></p>
Un top 5 al oraselor cu cel mai mare numar de CV-uri inregistrate pe eJobs plaseaza pe primul loc, asa cum era de asteptat, capitala, peste 800.000 de CV-uri fiind inregistrate de candidati ce locuiesc/lucreaza sau isi doresc sa lucreze in Bucuresti.

Cluj Napoca ocupa pozitia 2, cu peste 150.000 de Cv-uri, urmat indeaproape de orase precum Timisoara si Brasov, cu peste 130.000 de CV-uri. Locul 5 este ocupat de orasul Iasi, ce aduce aproape 117.000 de CV-uri inregistrate in baza de date eJobs.

Printre domeniile cu cel mai mare numar de CV-uri, se regasesc departamanete ce au avut de-a lungul anului trecut si cel mai mare numar de posturi scoase la concurs: Vanzari, Administratie, Achizitii Logistica sau Turism/Hotel Staff.
Conform statisticilor ejobs.ro, în 2012 a existat un job pentru care au aplicat nu mai puțin de 13.382 de români, despre care capital.ro a scris în exclusivitate.

De asemenea, jobul cu cei mai mulți aplicanți "all time" a fost cel de transportator de valori, la o companie ce activează în zona de alimentare bancomate: peste 43.000 de aplicații.