Palatul Buckingham are peste 600 de angajați, iar pentru cei mai mulți dintre ei, Regina Elisabeta le oferă în mod personal cadourile.

În plus, Regina Elisabeta trimite și 750 de felicitări de Crăciun peste tot în lume. În total, Majestatea Sa cheltuie aproximativ 30.000 de lire sterline pentru cadourile pe care le face în această perioadă a anului.

Nici budinca nu lipsește din obiceiurile regale, astfel că Regina Angliei oferă angajaților și acest desert delicios. Această tradiție a pornit de la tatăl său, Regele George al VI-lea, și de la bunicul său, George al V-lea.

Cadouri neobișnuite la Casa Regală

Cadourile, nu tocmai obișnuite, sunt și ele o tradiție în Familia Regală a Marii Britanii. Spre exemplu, Prințul Philip a primit o râșnită de piper electrică, iar Prințul Charles a primit un capac de toaletă din piele albă, în timp ce Prințul Harry s-a ales cu un kit de jucărie denumit „Crește-ți singur o prietenă.”

Meghan Markle i-a dăruit Reginei un hamster de jucărie care cântă, dar cel mai ciudat cadou i-a fost dăruit Reginei de Prințul Harry: o cască de bani pe care scria „Nu-i așa că viața e o c***ă?”