Doar o privire prin cataloagele agenției și gândul vă va zbura la o vacanță de vis. Pentru că sezonul rece deja a venit, ne îndreptăm spre locațiile exotice. Pozele și peisajele vă vor convinge cu siguranță să alegeți una dintre destinațiile companiei.

 Programe de circuite exotice

 În 2020, românii au posibilitatea să meargă la Carnavalul de la Rio, faimosul festival din Rio de Janeiro, pe care trebuie să-l vedeți măcar o dată în viață.

„În prezent, putem spune că nu există destinație care să nu se regăsească în cataloagele Christian Tour. De exemplu, în 2020, românii vor putea să participe la Carnavalul de la Rio. Alte noutăți pe care le aducem turiștilor români în 2020: circuitul Costa Rica –

Culorile Caraibelor, Best of Chile, Tărâmurile Mistice din Peru & Bolivia, Bolivia, Chile & Argentina, dar și Iran – Moștenitorii Persiei, Unique Australia & Noua Zeelanda, Mongolia – Natură neîmblânzită,” a declarat Raluca Hatmanu pentru Capital.

 

Călătoria cu o agenție, preferată de cei care călătoresc în circuite exotice

 Dacă pentru a merge în Grecia sau într-o altă destinație apropiată României putem alege să călătorim cu automobilul propriu, în cazul destinațiilor exotice este recomandat să apelăm la o agenție de turism. Raluca ne-a explicat care sunt avantajele unei astfel de alegeri.

„Trebuie să subliniem faptul că pentru escapade de 2-3 zile în țări apropiate, românii se descurcă pe cont propriu să-și găsească transport și cazare, dar atunci când pleacă în destinații exotice majoritatea preferă să meargă cu o agentie de turism. Avantajele sunt multe.”

Pachetele oferite de către agențiile de turism includ și asigurări de sănătate, de călătorie (acoperă și storno – dacă nu mai poți călători din motive obiective). Veți fi mai avantajat și din punct de vedere financiar. Agenția vă poate obtine tarife mai bune.

„Găsești cele mai bune prețuri la bilete. De exemplu, dacă îți iei bilet de avion din România, pe ruta Argentina-Brazilia, o să fie un preț dublu decat dacă îl cumperi de acolo. Agenția vorbește cu partenerii săi locali și ei îi dau bilete pentru a te putea mișca între țări și astfel rezultă un preț mult mai bun.”, explică Raluca.

Cei care aleg să meargă în vacanță cu agenția de turism vor avea un însoțitor de grup român și un însoțitor local. Mai mult, veți avea un itinerariu bine stabilit, cu excursii și obiective importante. Multe destinații au mese și transferuri asigurate.

 

Ghidul îți va oferi orice informație

 „Multi ghizi vorbesc limba locală. Avem, de exemplu, un ghid care vorbește chineză, a stat ani buni în Asia și cunoaște foarte bine cultura și obiceiurile asiatice. Așadar, contează ghidul foarte mult: dacă ai un ghid specializat, care a fost în destinația respectivă, vorbește limba locală, vei fi sigur că întrebări precum: “pot să ies seara?”, “e sigur să urc în taxiul ăla?” nu vor rămâne fără răspuns,” spune Raluca Hatmanu. Un alt aspect important este siguranța. Dacă vrei să fie totul safe și să eviți situațiile neplăcute, cel mai bine este să calătorești cu o agenție de turism.

 

Destinații preferate

 China și Thailanda sunt cele mai căutate destinații exotice. Persoanele interesate nu trebuie să-și facă griji nici pentru viză. Agenția se ocupă de tot.

„Dacă vorbim de circuite exotice, China este, de departe, cea mai căutată destinatie. Toate programele pe care le avem în China înregistrează un real succes. Avantajul de a călători cu o agentie în această țară este acela că agenția se ocupă de formalitățile de obtinere a vizei, care nu sunt dintre cele mai facile,” a declarat directorul de Marketing și Comunicare al Christian Tour.

O altă destinație căutată este Thailanda. Și în acest caz, circuitele exotice în Thailanda, fie că vorbim despre formula Bangkok-Phuket, fie că ne referim la varianta Thailanda – Malaezia – Singapore, sunt foarte populare. Podiumul este completat de India, care este, de asemenea, atractivă pentru turiștii români.

Așadar, cei interesați pot opta pentru o vacanță de neuitat în Bali, Thailanda, Maldive, India, China, Cuba, sau chiar Mexic. Pentru o excursie de opt zile în Bangkok și Phuket, cu mic dejun inclus, veți scoate din buzunar doar 790€ + taxe 599 € de persoană. Există și variante mult mai accesibile. Pentru șapte nopți în Bali, transport asigurat și mic dejun inclus, veți plăti 660€ + taxe 265 € de persoană.