Utilizatorii români au acces, pe cemafac.ro, la un chestionar de evaluare a simptomelor, dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență.

Ce este cemafac.ro

cemafac.ro este un ghid simplu și practic bazat pe scenarii posibile prin care populația României poate trece. Această platformă te va ghida pentru diferitele situații și te va aduce mai aproape de măsurile recomandate de autorități pentru o mai bună protejare a ta, a familiei și a comunității tale în această perioadă, anunţă autorităţile. O funcție importantă a soluției cemafac.ro este chestionarul de evaluare simptome dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență, pentru a identifica gradul de risc propriu în ideea de a vedea ce pași ai de urmat mai departe, în funcție de starea ta de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă.

Chestionarul de evaluare a simptomelor de coronavirus este disponibil AICI.

Autorităţile au confirmat luni, la ora 13:00, alte 143 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Numărul total al cazurilor a ajuns la 576, iar 73 de pacienţi s-au vindecat. Până în momentul de față, pe teritoriul României, au fost înregistrate opt decese.