În această calitate, Arizmendi va accelera operaţiunile strategice ale companiei şi expansiunea globală şi va coordona echipele de vânzări, marketing şi relaţii cu clienţi, la nivel global. Activitatea lui va fi raportată direct lui Florin Talpeş, CEO al BitDefender.
Arizmendi vine la BitDefender cu o experienţă de peste 20 de ani în vânzări, marketing şi operaţiuni. Până recent, a lucrat la Microsoft, unde a coordonat echipele de vânzări, marketing şi programe, pentru regiunea Europa Centrală şi de Est.
În cadrul Microsoft, Arizmendi a dezvoltat programe de vânzări şi marketing care au fost recunoscute pentru succesul lor, atât în cadrul companiei, dar şi dincolo de graniţele Microsoft. Tot aici, în diferitele funcţii ocupate, a coordonat echipele de vânzări, marketing şi servicii în Europa Centrală şi de Est şi în regiunile din America Latină, gestionând venituri de până la 1,3 miliarde dolari.
Totodată, Arizmendi are o experienţă bogată în implementarea strategiilor de creştere a veniturilor anuale şi de interacţiune cu actualii clienţi. În plus, a fost resposabil de creşterea vânzărilor pe piaţa din America Latină, atât pe segmentul business cât şi pentru consumatori casnici, cu peste 40 de procente, dar şi de rata de reînnoire a licenţei de peste 90%.
„Achiziţia unui lider recunoscut şi experimentat precum Charles aduce o valoare foarte mare echipei de conducere a BitDefender” a declarat Florin Talpeş, CEO al BitDefender. „Abilitatea lui de a îmbunătăţi vânzările şi operaţiunile de marketing şi customer care îmbogăţeşte gândirea strategică a BitDefender şi va ajuta la stimularea vânzărilor globale. Suntem încântaţi să îl avem alături de noi”.
“Sunt nerăbdător să cresc şi să mă ocup de poziţia, deja bine stabilită, a BitDefender la nivel global”, a declarat Arizmendi. „Este o provocare să fac parte dintr-o companie globală cu o bogată istorie în inovaţie şi în setarea unor noi standarde în soluţii proactive de securitate”.
SURSA: BitDefender