Samsung şi-a extins gama de televizoare cu cel mai mare UHD din lume, de 110 inch, un set de șase televizoare curbate, precum și cel mai mare televizor curbat UHD de 105 inch.
Samsung a dezvoltat o curbură optimă de 4200R, capabilă să redea cea mai bună calitate a imaginii de la o distanță normală de vizualizare de 3-4 metri. Mai mult, datorită algoritmului Auto Depth Enhancer, care ajustează automat contrastul pentru o profunzime mai ridicată a imaginii, televizoarele curbate oferă un efect 3D fără a fi necesară purtarea ochelarilor.
Datorită funcției de UHD upscaling, specifică tuturor televizoarelor Samsung UHD, telespectatorii vor viziona cea mai bună calitate a imaginii, indiferent de sursa acesteia. Această tehnologie permite transformarea imaginii într-un algoritm în patru pași pentru îmbunătățirea imaginii de la HD sau Full-HD până la o imagine aproape de standardul UHD (Ultra High Definition), printr-o serie de reglaje ale următoarelor funcții: acuratețea imaginii, luminozitate, contrast, detaliu.
Prin cele trei serii de televizoare UHD – S9, U9000 și U8500 –Samsung va oferi în 2014 o linie completă de modele Smart UHD TV la dimensiuni începând cu 50 inch până la 110 inch, atât plate cât și curbate.
Linia de televizoare UHD Samsung include:
Televizorul curbat Samsung UHD de 105 inch – Primul și cel mai mare televizor curbat UHD– Modelul prezintă un display mare, design curbat, fiind cel mai mare televizor cu display 21×9.
Seria U9000 de televizoare UHDSamsung – Primul televizor curbat UHD–Seria U9000  oferă imagini 4K și un câmp de vizualizare mai larg, generând o experiență de neegalat. De asemenea, culorile sunt incredibil de detaliate, fără a pierde niciun detaliu. Seria U9000 va fi disponibilă la dimensiunile de 78 inch, 65 inch și 55 inch.
Seria S9 de televizoare UHD Samsung– Cel mai mare ecran UHD –Seria de televizoare Samsung S9 se extinde cu modelul de 110 inch, care prezintă cel mai mare ecran UHD. Această serie detelevizoare schimbă paradigma designului TV prin introducerea Frame TV. Acest concept reprezintă un progres față de designul patrulater al ecranelor de mari dimensiuni din trecut. Având la bază tehnologia Samsung de compresie a ecranului, display-ul are o structură puternică și stabilă, fiind și subțire. Seria S9 va fi disponibilă la o dimenisunea ecranului de 110 inch, precum și la cea deja lansată anterioare de 85 inch.
Seria U8500 de televizoare UHDSamsung – Calitate avansată a imaginii UHD–SeriaU8500 oferă rezoluție UHD, claritate de neegalat și calitate a imaginilor. Televizorul analizează sursa semnalui și reduce artefactele, pentru imagini la o calitate superioară. Această serie va fi disponibilă în cinci dimensiuni ale ecranului: 75 inch, 65 inch, 60 inch, 55 inch și 50 inch.
Samsung intenționează să ofere la nivel global un serviciu de conținut UHD prin parteneriate cu numeroși lideri în furnizarea de conținut video, cum ar fi Amazon, Netflix, M-Go, precum și cu furnizoriul de cablu Comcast și cu cel de satelit TV – DirecTV. Posesorii de televizoare UHD se vor bucura de conținut UHD variat în cel mai simplu și comfortabil mod, descărcând aceste aplicații din Smart Hub.