Clienții site-ului CEL.ro pot vedea, compara și selecta dintr-o interfață simplă ofertele puse la dispoziție de asiguratori, iar achiziția unei polițe RCA se face printr-o comandă online. Asigurarea este trimisă în format electronic pe adresa de email a clientului și ulterior este livrată, gratuit în termen de 24 de ore prin firmele de curierat cu care colaborează retailerul. În primele luni de la lansarea acestui serviciu, magazinul online și-a propus să vândă 600 RCA-uri, urmând ca în urmatoarele 6 luni să ajungă la 5000 de polițe încheiate. 

Piaţa RCA era estimată în anul 2016 la aproximativ 1 miliard de euro și are cea mai mare pondere în piața asigurărilor din România. Polițele de tip RCA constituie mai mult de jumătate, aproximativ 54% din totalul pieței asigurărilor. În prezent specialiștii din domeniu estimează că valoarea vânzărilor online de asigurări RCA se situează în jurul procentului de 5%. Principalul avantaj al achiziției unui RCA online este reprezentat de timpul economisit rapiditatea și simplitatea încheierii unei polițe. Un alt avantaj este dat de posibilitatea înștiințarii clienților prin sms sau email de data expirarii poliței RCA cu o anumită perioadă înainte cât și posibilitatea trimiterii unei cotații de pret actualizate. CEL.ro se asteaptă tot odată ca o mare parte din polițele RCA să fie cumparate de pe un dispozitiv mobil.

Potrivit CEO-ului companiei, Tiberiu Pop, ponderea traficului până în acest moment de pe dispozitivele mobile a crescut cu 4,5% față de ultimele luni ale anului precedent. Trendul de vizite și tranzacții de pe device-urile mobile se menține ascendent mai ales în condițiile în care, în general campania de Black Friday și reducerile de Crăciun generează mai mult trafic comparativ cu alte luni. În acest context CEL.ro se pregătește pentru a lansa o aplicație mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Ea va veni în ajutorul vizitatorilor site-ului pentru a oferi o experiență de cumprare completă și pentru a se înscrie trendului din acest domeniu. 

 CEL.ro a înregistrat în anul 2016 vânzări de 53 milioane euro şi are peste 1.500.000 de comenzi procesate până în prezent.