“Galaxy S II White este destinat utilizatorului activ, mereu în pas cu ultimele tendințe, care caută, pe lângă performanță de top, un plus de stil și de unicitate”, conform unui comunicat al companiei sud-coreene.
                                                 
Galaxy S II White dispune de același procesor dual-core al primei ediții a smartphone-ului, pentru navigare rapidă și multi-tasking avansat; performanța superioară 3D face ca redarea jocurilor și a filmelor să fie incredibil de fluentă. Conectivitatea ultra rapidă HSPA+21 mărește considerabil viteza de download mobil, în timp ce Bluetooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Una dintre cele mai apreciate dotări ale telefonului este ecranul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung, cel mai avansat display mobil creat vreodată. Un nou standard în ceea ce privește calitatea imaginii pe mobil, Super AMOLED Plus prezintă cea mai largă gamă de culori, cel mai bun ratio de contrast și claritate fără egal, chiar și în lumină solară directă.

Pe lângă ecranul ultra performant, Samsung Galaxy S II White este echipat cu o cameră pe măsură, ce permite realizarea de fotografii de 8MP și de filme full HD de 1080p. Datorită tehnologiei patentate AllShare, utilizatorii pot captura, crea și împărtăși cu mare ușurință experiențele proprii; astfel, pozele din ultima vacanță exotică sau videoclipul de la petrecerea de sâmbătă seara pot fi descărcate și redate pe dispozitivele compatibile AllShare fără a fi nevoie de conectarea telefonului prin intermediul unui cablu.

Samsung Galaxy S II White este disponibil în România pentru un preț de aproximativ 400 de euro + TVA.