În trimestrul fiscal aprilie-iunie 2014, pentru prima dată, Lenovo a vândut mai multe smartphone-uri decât PC-uri la nivel global, cu un volum record de 15,8 milioane unități, în creștere cu 39 de procente față de aceeași perioadă a anului anterior. În ciuda competiției foarte strânse din China, Lenovo a devenit primul vendor de telefoane în această țară, cu 13 milioane de unități vândute. În regiunea Europa / Orientul Mijlociu / Africa, Lenovo a vândut în același trimestru un număr record de smartphone-uri – peste 1 milion de unităţi.

Lenovo a lansat în ţara noastră modelele S860, S850, A859, A536 şi A328 destinate unor consumatori extrem de diverși.

S860. Autonomie până la trei zile

Lenovo S860 este cel mai impresionant model din selecţia de smartphone-uri cu care Lenovo îşi face intrarea pe piaţa locală. Este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasă metalică, o baterie greu de epuizat care asigură o autonomie de până la trei zile şi un sistem de sunet de excepție. S860 este destinat celor care îşi doresc un dispozitiv puternic, pe care se pot baza fără întrerupere, folosind la maximum viteza livrata de procesorul quad-core şi cei 2GB de RAM. Prețul este de 1.200 lei.

S850. Lifestyle în imagini impecabile

Lenovo S850 este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, prevăzut cu tehnologia necesară pentru a realiza şi a distribui fotografii excepționale. Carcasa realizată în totalitate din sticlă strălucitoare albă, roz sau bleu-marin este remarcabil de subțire și ușoară, iar în interiorul acesteia se găsește un procesor quad-core care afișează impecabil conținut HD pe ecranul de 5 inch, precum și imaginile capturate cu ajutorul camerei de 13MP din spate sau selfie-urile generate de camera de 5MP din față. Prețul este de 1.100 lei.

A859. Viața ca în filme

Lenovo A859 este un smartphone cu ecran mare si o misiune clară: să transforme filmele și fotografiile într-o experiență reală de viață. Telefonul oferă o performanță fluentă prin ecranul IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178° pentru redare video impecabilă. Cele două camere oferă tot ce este necesar pentru întâlnirile video cu prietenii din rețea, datorită procesorului quad-core CPU care asigură puterea necesară. Prețul este de 850 lei.

A536. Neașteptat de accesibil

Noul Lenovo A536 este un smartphone hiperactiv de 5.0 inch care înglobează cele mai noi aplicații Android într-o experiență KitKat 4.4. Prevăzut cu două camere foto și viteze mai mari de transfer decât alte telefoane la prețuri similare, cu un procesor quad-coreși spațiu pentru două carduri SIM, A536 este un telefon complet care aduce întreaga lume Android în palma utilizatorului, la un preț de 550 lei.

A328.Relaxare în echilibru

Lenovo A328 este un exemplu clasic al echilibrului dintre dimensiune, performanță și confort. Telefonul este prevăzut cu un ecran de 4.5 inch suficient de mic pentru a fi utilizat cu o singură mână și suficient de mare pentru o vizionare fără efort a conținutului multimedia. Are tot ce îi trebuie unui telefon de ultimă generație: un puternic procesor quad-core, conectivitate eficientă HSPA+, autonomie mare, o cameră de 5 MP și cea mai nouă versiune de Android (4.4 KitKat). Preţ 500 lei.