Potrivit unui comunicat emis de firma imobiliară Bruce Ratner, clădirea cu 76 de etaje şi 903 de apartamente a fost construită pe strada Spruce, din sudul insulei Manhattan. Pentru vizită a fost pregătit etajul 37 al imobilului, al cărui sofisticat design exterior se remarcă printr-un un sistem de acoperire metalică ondulată. La acest etaj vor putea fi vizitate 18 din cele 200 de tipuri de apartamente care există în noul zgârâie-nori, apartamentele fiind proiectate tot de Gehry.

‘Sper că o să vă placă’, a afirmat reputatul arhitect în comunicatul de presă, precizând că imobilul va purta numele de Beekman Tower. Clădirea a modificat în mod considerabil aspectul orizontului din Manhattan, graţie profilului său ondulat şi dinamic.

Deşi preţurile pentru închirierea unui apartament nu au fost comunicate, Agenţia Forest City Ratner a lăsat să se înţeleagă că vor varia între 4.000 şi 15.000 de dolari lunar. Mai multe bloguri imobiliare din oraş au susţinut că preţurile sunt deosebit de bune pentru New York, unde închirierea cele mai modeste garsoniere costă cel puţin 2.630 de dolari lunar.