Cele mai bănoase consilii de administrație se află în subordinea companiilor din cadrul Ministerului Transporturilor. Soarta companiilor  feroviare, cele din domeniul aviației, naval sau portuar se decide de către consiliile de administrație unde sunt instalați diverși consilieri și apropiați ai miniștrilor și guvernului Dăncilă.

Cel mai proaspăt exemplu este numirea directorului de cabinet al premierului Viorica Dăncilă, Iuliana Mihaela Zobuian, în consiliul de administrație al CFR SA. Cel mai probabil, Iuliana Mihaela Zobuian a devenit specialist în cale ferată după ce a trecut prin Ministerul Dezvoltării, aceasta fiind șefa de cabinet a fostului ministru Liviu Dragnea în perioada mandatului acestuia.

Din cv-ul noului membru CA al CFR SA aflăm că a absolvit facultatea de management-inginerie economică în agricultură și dezvoltare rurală. Are o diplomă de master în inginerie și management în alimentație publică și agroturism. Primul job al Iulianei Mihaela Zobuian a fost de referent în cadrul PSD, iar în anul 2004  a ajuns șef de cabinet al secretarului general PSD.

Iuliana Mihaela Zobuian a fost unul dintre martorii cheie în dosarul Referendumul, în care Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, ea dând în instanță o declarație favorabilă liderului PSD, conform ziare.com.