Plasma Full HD 3D profesională de mari dimensiuni produsă de Panasonic este capabilă să reproducă cu mare acurateţe orice conţinut video 3D şi să creeze privitorului senzaţia că este parte din scena afişată de ecran. Astfel, ecranul cu diagonala de 152 inch (386 cm) poate reda imagini umane în mărime naturală.

Plasma profesională face parte din noua gamă de televizoare PDP profesionale Full HD 3D pentru care Panasonic acceptă comenzi şi care pot fi utilizate atât pentru vizionări de conţinut video 3D, cât şi pentru redarea de imagini în 2D de o calitate superioară.

Pentru dezvoltarea noilor modele profesionale, Panasonic a îmbunătăţit tehnologiile pe care le utilizează la televizoarele cu plasmă Full HD 3D VIERA recent lansate pe piaţă, şi anume: cea mai mare rată de contrast nativ 5.000.000:1 la reproducerea zonelor de negru, tehnologia high-speed drive prin care a obţinut o uimitoare rezoluţie a ecranelor PDP şi tehnologia de reducere a suprapunerii incorecte a imaginilor (crosstalk reduction), element esenţial pentru obţinerea unor imagini 3D clare şi bine conturate.

Noua tehnologie ultra high-speed este responsabilă cu generarea de imagini clare chiar şi pe ecrane 3D de mari dimensiuni, iar cu ajutorul unui nou “motor” de controlare a calităţii profesionale încorporat în plasmă, Panasonic a obţinut o dublare a capacităţii de reproducere a culorilor cu 30-biţi, prin comparaţie cu modelele convenţionale2. Rezoluţia imaginilor este de 4K/2K (4.000X2.000 pixeli).

Modelele sunt echipate cu SLOT 2.0, funcţie ce permite conectarea la diferite interfeţe3 precum DVI şi HD-SDI, oferind un grad mare de flexibilitate în utilizare în medii profesionale.