„Admite cererile creditorilor SC TEHNOCHIM SRL, KOCH FERTILIZER TRADING SARL, SC WS CONSULT GROUP SRL, SC SOCEP SA CONSTANȚA, SC BAULAND INTERNATIONAL L & M SRL. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de creditorul VENETO BANCA SPA ITALIA MONTEBELLUNA. În temeiul art. 406 C.pr.civ., ia act de cererea de renunţare la judecată formulată de SC WATCH & CATCH SECURITY SRL. În temeiul art. 72 din Legea nr. 85/2014 dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei SC INTERAGRO SRL. În baza art. 73 raportat la art. 45 alin. 1 lit. d şi art. 57 din legea insolvenţei desemnează administrator judiciar provizoriu pe CITR Filiala Bucureşti SPRL şi ZRP INSOLVENCY SPRL care vor îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 şi 53 alin.1 şi 2 din Legea nr. 85/2014, cu un onorariu de 3500 lei lunar, exclusiv TVA”, se arată în sentinţa dată de instanţă, citată de obiectiv.info.

Potrivit unui comunicat transmis de compania Oil Terminal se arată faptul că Interagro SRL a intrat în insolvență. ”Societatea Oil Terminal informează acționarii și investitorii cu privire la faptul că, pe portalul instanțelor de judecată, a fost publicată informația conform căreia InterAgro SRL a intrat în procedura generală de insolvență în temeiul articolului 72 din Legea nr. 85/2014 a insolvenței”, se arată în comunicatul Oil Terminal.

La data intrării în insolvență, datorica companiei Interagri către Oil Terminal era de 1,6 milioane de lei. În aceste condiții, Oil Terminal se va înscrie la masa credală a debitoarei Interagro.

Potrvit ediției din 2015 a Top 300 Cei mai bogați români, Ioan Niculae ajunsese pe locul al treilea, cu o valoare a averii de 750-800 de milioane de euro. Ioan Niculae este în închisoare, unde ispăşeşte o pedeapsă de doi ani şi şase luni în dosarul „Mită la PSD”