Pariurile live au devenit populare în ultimii ani, în principal datorită dezvoltării pariurilor pe mobil și ușurinței de a plasa pariuri online.

Acum nu mai trebuie să mergeți la o casă de pariuri offline pentru a plasa pariurile. În prezent, puteți plasa pariurile dorite, în câteva secunde, la diverse case de pariuri online.

Cu toate că mulți pariori preferă încă să plaseze pariurile înainte de începerea unui eveniment (pre-meci), un număr din ce în ce mai mare de jucători vor să plaseze pariuri live. Pariurile live reprezintă de fapt cel mai rapid tip de pariu din lumea pariurilor online.

Ce este pariul live?

Ați ghicit, pariurile live sau pariurile plasate pe parcursul desfășurării unui meci. Acestea se plasează odată ce un eveniment a început.

Unul dintre lucrurile deosebite despre acest tip de pariu este că puteți plasa atât pariuri back, cât și lay, ceea ce înseamnă că strategia matched betting și alte strategii sunt încă disponibile odată cu începerea unui eveniment.

Acest lucru vă permite să beneficiați de o ofertă de la o casă de pariuri. Majoritatea piețelor pre-meci vor fi încă disponibile, după  ce meciul începe, ceea ce înseamnă că veți avea o mulțime de oportunități de pariere pe tot parcursul evenimentului.

Beneficiile pariurilor live

La fel ca în cazul tuturor metodelor, pariurile live au o serie de argumente pro și contra în comparație cu pariurile de dinainte de meci. Iată doar câteva dintre beneficii:

-Decizii de pariere mai informate;

-Pariuri live mai interesante;

– Posibilitatea de răscumpărare a pierderilor.

Să discutăm despre fiecare dintre acestea în detaliu.

Decizii de pariere mai informate

Nu sunteți sigur 100% cu privire la echipa pe care pariați? Nu credeți că pariul va fi unul de succes? Cu toții am avut îndoieli cu privire la pariurile pe care le-am făcut. Unul dintre lucrurile deosebite legate de pariurile live este că vă puteți amâna pariul pentru a vă informa mai bine.

 

Cum a început echipa voastră jocul? Sunt încrezători jucătorii? Acestea sunt întrebările pe care vi le puteți pune înainte de a plasa un pariu live. În cele din urmă, acest lucru vă permite să luați decizii de pariere mai informate în scopul creșterii profitului.

Cotele  vor reprezenta situația actuală a jocului.

De asemenea, este important să adăugăm următorul lucru, cotele nu sunt adesea la fel de valoroase odată ce un eveniment a început. Dar cel puțin puteți plasa pariuri având informații valoroase.

Pariurile live sunt mai interesante

S-ar putea să vă întrebați de ce pariurile live atrag atât de mulți oameni? Unul dintre cele mai importante motive este, cu siguranță, emoția de a face pariuri în timpul desfășurării unui eveniment sportiv. Plasarea pariurilor în mijlocul unui meci este mult mai distractivă și mai interesantă decât înainte de eveniment. Datorită pariurilor live, sunteți prinși în acțiune.

Totuși, în același timp, trebuie să aveți grijă. Rămâneți concentrați și controlați-vă pariurile.

Răscumpărați-vă pierderile

Un alt avantaj al pariurilor live este că puteți răscumpăra pierderile. Acest lucru nu va funcționa pentru fiecare sport și eveniment, ci doar în anumite momente.

Atunci când faceți pariuri live puteți alege și o casă de genul betting exchange și puteți plasa pariuri back și lay. Acest lucru ar trebui să vă permită fie să vă maximizați profiturile, fie să reduceți la minimum pierderile.

Sfaturi despre pariuri live

Iată câteva sfaturi de top pentru a vă asigura că beneficiați la maxim de pariurile live:

-Plasați pariurile la jumătatea meciului;

-Începeți cu mize mici.

Plasați pariurile la jumătatea meciului

Cotele se schimbă incredibil de rapid în timpul evenimentelor live. Este posibil să fiți pe punctul de a paria atunci când se înscrie un gol. Evident, acest lucru va schimba semnificativ și foarte repede cotele.

Scopul este să așteptați pauza de meci sau să folosiți jumătatea meciului în avantajul vostru.

Începeți cu mize mici

Ca în cazul oricărei strategii de pariere noi, este important să începeți cu mize mici până când căpătați încredere în procesul de pariere.

Pariurile live pot fi considerate una dintre cele mai interesante modalități de plasare a pariurilor. Atâta timp cât vă concentrați pe plasarea pariurilor corespunzătoare, ar trebui să obțineți și un profit decent cu această strategie. Mult succes!