Ea a mai spus că nu a greşit niciodată prin deciziile pe care le-a luat, nu a luat nicio decizie împotriva oamenilor, iar mulţi dintre cei care au jignit-o “sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii împotriva oamenilor şi unii chiar le-au aplaudat”, scrie news.ro

“Sunt om şi omul este supus greşelii. Este adevărat că este o presiune uriaşă şi din acest motiv apar şi greşeli. Da, poate am greşit, însă ceea ce pot să vă spun este că nu am greşit niciodată prin deciziile pe care le-am luat. Nu am luat niciodată o decizie împotriva oamenilor, din acest motiv am conştiinţa împacată”, a spus Dăncilă.

Ea spune că mulţi dintre cei care au criticat-o şi jignit-o sunt cei care au luat decizii împotriva oamenilor şi le-au aplaudat, susţinând că în urma Guvernului va rămâne ceea ce a făcut şi speră ca oamenii să o judece pornind de la aceste lucuri.

“Mulţi dintre cei care m-au jignit, au avut un comportament atât de nefiresc, sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii împotriva oamenilor şi unii chiar le-au aplaudat. Au tăiat pensii, salarii, au închis şcoli, spitale. Eu sunt un om modest şi cu bun-simţ, cu frică de Dumnezeu şi tot ceea ce fac, fac în folosul oamenilor şi cred că asta va rămâne. Nu vor rămâne nici jignirile, nici atacurile la persoane  şi va rămâne ceea ce facem noi. Sper ca oamenii să mă judece pornind de la aceste lucruri”, a mai explicat premierul.

Premierul nu a scăpat luni de critici chiar dacă s-a concentrat foarte mult să citească perfect prezentarea bilanțului la șase luni de manda. A urmărit cu pixul discursul notat pe foi, dar chiar şi aşa a avut câteva scăpări, scrie digi24.ro

8.865 de lână”…de tone de lână au fost colectate, din care 3.444 tone au fost exportate”.

„Prezentăm o parte din obiectivele efectiv „refinalizate” în primul semestru din 2018. Aceste proiecte au o importanţă foarte mare pentru comunităţile locale, mai ales în mediul rural”.

Avem finalizate 939 kilometri” de drumuri judeţene şi comunale.

La fix şase luni de mandat, Guvernul Dăncilă şi-a prezentat reuşitele. Urmărind cu pixul foile pe care avea discursul, premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre salarii şi pensii mărite, mai mulţi bani la bugetul statului, investiţile străine în România în creştere. În teorie, economia României ar trebui să duduie. În realitate însă, lucrurile stau diferit, iar declaraţiile premierului au fost taxate şi de economişti, şi de Opoziţie.

Sursa: news.ro, digi24.ro