Din ediţia de luni, 3 septembrie, puteţi afla, printre altele, cum au pierdut sute de mii de români, zeci de milioane de euro prin plata unor certificate energetice false. De asemenea, un subiect la zi este creșterea sumelor pe care părinții trebuie să le investească pentru a își putea trimite copii la școală. Iar detaliile de ultimă oră despre modul în care Registrul Auto Român își propune să „curețe” piața mașinilor second-hand vă vor fi foarte utile în cazul în care avețin în plan cumpărarea unui vehicul.

Aflați din revistă și ce se ascunde în spatele declarațiilor optimiste ale Guvernului în privința execuției bugetare. Vor putea păstra oficialii de la București ținta de deficit? Se pregătește o schimbare majoră în regulile asigurărilor obligatorii de casă și mașină, iar felul în care acestea vor influența românii este explicat pe larg tot în paginile Capital.

Nu trebuie ratate nici cele două subiecte având ca țintă sănătatea. Aflați de la noi cât costa terapia pentru autism și cât de mult poate progresa un copil într-un centru specializat, dar și povestea neromanțată a cadrelor medicale de la spitalul Fundeni.

Nu în ultimul rând, puteți citi în revista Capital cum vă puteți ajuta copilul să devină IT-ist, o meserie bănoasă și cu un viitor cert, iar pasionații de ceasuri au posibilitatea de a înțelege cum reușesc marile case producătoare să ridice piesele lor la rang de  capodopere.

Informaţii pe larg despre toate aceste subiecte şi despre multe altele, cel puţin la fel de interesante, puteţi afla din numărul 35 al revistei Capital care poate fi găsit de luni la centrele de difuzare a presei.