Aceasta trebuie să fie curată, dezinfectată și filtrată cu echipamente adecvate și cât mai performante. Una dintre cele mai bune soluții disponibile pe piață este reprezentată de pompa piscina Powerline, aflată în oferta magazinului online Piscine-concept.ro.

Firma Total Water Concept care se află în spatele acestui magazin este unul dintre cei mai importanți furnizor specializați de echipamente și accesorii piscine. Ea  vă poate ajuta cu tot ceea ce aveți nevoie pentru realizarea unui proiect complet de construcție, de la faza de schiță până la achiziția tuturor finisajelor și  elementelor de decor de care aveți nevoie.

Fie că optați pentru construcția unei piscine de dimensiuni mai mari sau mai mici pentru o proprietate particulară, fie pentru una interioară sau aveți nevoie de un specialist pentru construcția unei piscine olimpice, la acest distribuitor găsiți tot ce trebuie pentru realizarea unui proiect de la A la Z. Toate serviciile disponibile sunt calificate și toate produsele folosite pentru punerea în operă și pentru finisare sunt de cea mai  calitate, provenind de la cei mai importanți furnizori dn domeniu. 

 

Care este rolul și funcționalitatea unei pompe pentru piscină?

Pe lângă aspectul estetic, o piscină are nevoie și de o serie de echipamente și accesorii care să garanteze calitatea apei și siguranța tuturor celor care o folosesc. Pentu igienizarea apei este nevoie de achiziția unei pompe adecvate volumului de apă care trebuie tratat și cât mai performantă. Alegerea celor mai potrivite sisteme de filtrare a apei și a unei pompe cât mai bune sunt esențiale pentru a ne bucura de o apă cât mai curată.

Pompa pentru piscină asigură circulația apei care trebuie reciclată pentru curățare. Acesta are rolul de a aspira apa din bazin cu ajutorul skimmer-ului, de a o trimite în filtru, unde va fi curățată și apoi de a o întoarce în piscină prin duzele de refulare. Pentru a asigura o epurare eficientă aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de mărimea piscinei, de lungimea acesteia, de dimensiunea țevilor și de numărul de coturi existente. În funcție de aceste detalii trebuie optat pentru o pompă cu putere adecvată și cu un consum cât mai bun de energie.

O pompă pentru piscină este alcătuită din 3 elemente:

  • un prefiltru pentru reținerea impurităților mari
  • un corp, alcătuit dintr-o turbină care pune apa în circulație 
  • un motor, ce poate fi monofazic sau trifazic.

Pompa Powerline este una dintre cele mai bune și mai rentabile pompe pentru piscine disponibilă pe piață la ora actuală. Performanța deosebită o face o alegere foarte potrivită, oricare ar fi tipul de piscină pentru care este aleasă. Ea este o pompa cu autoamorsare, cu motor ventilat și închis ermetic, foarte silențioasă, cu o foarte bună capacitate de prefiltrare a apei.  Poate fi folosită atat pe țeava PVC-U de 50 mm, cât și pe furtun flexibil de 50 mm. Dacă se dorește montarea la piscine supraterane, poate fi furnizată cu adaptoare de 32 sau 38 mm.

Există mai multe variante de produs, cu debt, putere și amperaj variat. În funcție de necesități și de recomandările constructorului se poate opta pentru una cât mai potrivită. Prețul este unul destul de bun, pentru o calitate excepțională.

Pentru a garanta calitate apei din piscină la fel de important este să fie ales și un sistem de filtrare a apei cât mai potrivit. De performanța acestuia va depinde calitatea apei, frecvanța înlocuirii apei și bugetul alocat pentru întreținere. La ora actuală există foarte multe alternative pentru e abține o filtrare cât mai bună și cât mai eficientă. Opțiunea pentru una dintre variante va fi condiționată de buget și de nevoile specifice ale piscinei căreia îi este destinat acest sistem.

Pentru a-și îndeplini cât mai bine rolul, o piscină trebuie să fie nu doar estetică, ci are nevoie obligatoriu de pompe și filtre cât mai performante, de o instalație de încălzire a apei, dacă se dorește acest lucru, de un sistem de climatizare care să asigure confortul în afara piscinei și de o serie de accesori care să garanteze siguranța și calitatea amenajării.

 

Firma Total Water Concept este o companie specializată în vânzarea de echipamente și accesoriilor pentru piscine, de la care puteți cumpăra tot ce este necesar pentru amenajarea și întreținerea complată a unei piscine.

Printre cele mai importante echipamente piscine pe care le puteți achiziționa de la acest distribuitor amintim: filtre, kit-uri filtrare, material filtrant, pompe, componente ABS, țevi și fitinguri, panouri de comandă, echipamente pentru tratarea apei, încălzitoare electrice, dezumidificatoare, sisteme de înot contracurent, cascade, prelate, dușuri solare, pompe de căldură, dozatoare PH/clor, electrolizor sare etc..

De aici pot fi cumparate echipamente și accesori pentru piscine de agrement sau pentru piscine olimpice, inclusiv separatoare de culoar, blockstar, fixare pentru panouri de întoarcere, panouri pentru întoarcere, trambuline, podium pentru înotători, scări inox, balustrade inox, colac de salvare, mână curentă din inox, grătare etc..

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele disponibile și pentru a comanda, accesați site-ul Piscine-concept.ro!