RCS&RDS oferă clienţilor posbilitatea să cumpere telefonul Samsung Galaxy S8, cel mai bun telefon de pe piaţă la ora actuală, cu suma de 503 lei plus 24 de rate fără dobândă. Utilizatorii RCS&RDS pot plăti orice telefon din oferta Digi plătind 24 de rate egale, fără dobândă. Suma finanţată variază între 200 şi 4.000 de lei, iar avansul este redus. Cei care aleg să îşi porteze numărul la Digi beneficiază de 50% reducere timp de 12 luni la abonamente şi până la 240 de lei reducere la telefoane.

Pentru a primicreditul ING Acum, clienţii trebuie să aibă minimum 18 ani şi maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi), venit de minimum 1.000 de lei, din salarii sau pensii raportate la ANAF şi vechime de minimum 6 luni la ultimul angajator. Samsung Galaxy S8 are un preţ la liber de 3.600 lei. 
Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7, cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor. 

De asemenea, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. Suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.