Digital Chocolate, unul dintre cei mai importanţi publisheri de jocuri pe toate platformele, a anunţat astăzi că jocurile sale au fost descărcate de peste patru milioane de ori de la Nokia Ovi Store.

Utilizatorii Ovi Store din anumite ţări  pot descărca,  gratuit, cinci jocuri premium Digital Chocolate luna aceasta şi luna viitoare. Cele cinci jocuri sunt Tower Bloxx : New York, Rollercoaster Revolution 99 Tracks, Crazy Penguin Party, Nightclub Fever şi Dictator Defense. Toate jocurile sunt optimizate pentru o gamă de terminale Nokia, inclusiv dispozitive populare cu ecran tactil precum Nokia N97 mini şi Nokia X6.

„Suntem încântaţi de creşterea continuă a Ovi Store şi de oportunităţile pe care acesta le creează pentru distribuţia globală a conţinutului destinat tuturor segmentelor de utilizatori”, a afirmat Trip Hawkins, CEO, Digital Chocolate.

Digital Chocolate a mai anunţat că va aduce în curând Jurassic 3D Rollercoaster Rush, o franciză de succes, pe terminalul Nokia N900, bazat pe apreciata platformă Maemo. Jocul va fi disponibil spre descărcare de la Ovi Store începând de luna aceasta.

SURSA: Nokia