Fuego a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a dezvăluit toată perioada tinereții sale și a vorbit deschis despre ocupația pe care o avea înainte de a intra în lumea muzicii.

De asemenea, atunci când nu este  moderator al emisiunii „Drag de România mea” și nu cântă, artistul preferă să-și petreacă timpul liber pictând și jucând teatru.

Artistul a povestit și despre cum a ajuns să își câștige primii bani de buzunar.

Care a fost primul job a lui Fuego

În interviu, Fuego și-a amintit că primul job care i-a adus venituri a fost  acela de dirijor la biserică, acest lucru ducând încet dar sigur spre cariera sa muzicală.

„Am început să muncesc, să merg la evenimente, să pierd nopţi, să câştig puţin, să profite mulţi de pe urma mea, dar nu m-am lăsat niciodată pentru că am ştiut că pot şi că la un moment dat voi ajunge la statutul de azi – un artist independent, care trăieşte din propriile activităţi şi care-şi finantează singur, propriile puteri, cariera şi producţiile artistice!

Dar ceva neştiut este faptul că am fost dirijor de cor, timp de doi ani, la Biserica Catolică de la Piaţa Muncii. Eram extrem de pasionat şi de implicat şi-am învăţat numeroase lecţii în acea perioadă, în anii 90, în perioada în care, concomitent, studiam la teatru, făceam piese şi mergeam şi în diverse spectacole pentru a mă putea întreţine!”, a povestit Fuego.


Te-ar putea interesa și: