Oameni in Top

Dorintele pe care le au oamenii bogati de Craciun difera de ale celor care nu au o afacere. Afacerile sunt importante pentru ei, si cele mai multe dorinte sunt legate de business. Unii isi mai doresc un copil, altii un nepot si toti vor investitii si cifre de afaceri mai mari anul viitor. Noi am trecut inaintea lui Mos Craciun pe la patru dintre milionarii din Top 300 Capital. Veti afla ce isi doresc si cum vor petrece Anul Nou Ion Lazar, actionar majoritar la Hotel Caro, Dan sucu, fondatorul Mobexpert, Radu Florescu, fondatorul Saatchi&Saatchi si Radu Enache, actionar majoritar Hotel Continental.

Culisele Economiei

Pentru magazinele de retail, Craciunul este cea mai buna afacere. Este perioada celor mai mari vanzari ale anului. Marile hipermarketuri au programe speciale pentru a satisface setea de cumparaturi a clientilor. Veti vedea care sunt cele mai cautate produse si cat de mult cresc vanzarile.

Destinatii

Vedeti unde pleaca cei mai multi romani de Revelion si unde mai puteti gasi un bilet de vacanta pe ultima suta de metri. tarile calde si cele cu partii bune de schi i-au atras pe romani. Iarna aceasta pleaca de trei ori mai multi turisti decat anul trecut. Veti afla are sunt preturile pentru fiecare destinatie si unde puteti schia mai ieftin dupa Anul Nou.

Trenduri

Veti vedea care sunt tendintele in materie de cadouri. Ce bijuterii isi doresc femeile si care sunt preturile acestor bijuterii. Veti vedea cel mai scump telefon mobil si veti afla care sunt elementele care ii confera acea valoare.