Patronii firmelor abonate la banii publici pentru amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi raportează profituri de milioane de euro, în ultimii, ani după ce s-au lipit de contracte de zeci de milioane de euro încheiate cu administraţiile locale din Capitală. Triumf Gardening, înfiinţată în anul 2000, câştigă milioane de euro din amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din sectoarele 1 şi 4. Firma cu sediul în Bucureşti, sectorul 1, a avut anul trecut un profit de 11,5 milioane lei din activităţi de întreţinere peisagistică. Cu un număr mediu de 108 salariaţi, Triumf Gardeningn a înregistrat o cirfă de afaceri de 62 milioane lei, datorii în valoare de 12,51 milioane lei şi creanţe de 1,5 milioane lei.
Conform indicatorilor din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2014 depuse la Ministerul Finanţelor, firma a câştigat 7,2 milioane lei din activităţi  de întreţinere peisagistică. Triumf Gardening a avut, în urmă cu doi ani, o cifră de afaceri de 59,75 milioane lei, un număr mediu de 106 salariaţi, datorii de 9,07 milioane lei şi creanţe în valoare de 2,94 milioane lei.

Triumf Gardening, deţinută de Florin Valentin Petrescu şi Adela Liliana Petrescu, are un capital social de 200 de lei. Florin Valentin Petrescu deţine participaţii în alte patru firme, trei dintre aceştia afltare în lichidare, respectiv TFG Green Consult, TFG Green Proiect şi Multiservice Agency. A patra firmă, Optim Distribution, funcţiunează din 2002, iar domeniul principal de activitate este comerţ cu ridicata al produselor chimice.