INNA a decis să stea acasă pentru a se proteja de coronavirus. Artista recunoaște pe pagina sa de Facebook că duce deja lipsa concertelor, dar își petrece timpul alături de fanii ei pe rețelele de socializare și compune muzică.

De asemenea, alături de alte două artiste, Delia și Antonia s-au implicat în acte de caritate. Toate trei au postat mesaje de susținere pentru o campanie de dotare cu echipamente a Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov.

Delia, pe lângă implicarea în campania menționată, își ocupă timpul cu sportul. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram o „demonstrație de forță” cu antrenamentul pe care-l face în propriul living.

Actrița Dana Rogoz este foarte grijulie în această perioadă deoarece este însărcinată. Aceasta a decis să elimine orice risc și își petrece tot timpul acasă, alături de fiul ei Vlad. După cum a postat pe Instagram, Vlăduț nu se pricepe așa bine la vestimentație, Dana Rogoz recunoscând că nu a fost cea mai bună mutare atunci când l-a lăsat să aleagă cu ce să se îmbrace.

Antonia își petrece timpul tot acasă, alături de Alex Velea și copii. După ce Alex a fost eliminat de la Asia Express, a recunoscut că abia a așteptat să vină înapoi la familie, alături de viitoarea lui soție și copii. „Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea.

Smiley a intrat în autoizolare imediat ce s-a întors din America, de la Los Angeles. Deși avea planuri acolo, artistul a decis să revină împreună cu echipa sa în țară pentru a fi aproape de familii. Și nu se plictisește pentru că acasă are un studio de înregistrări unde poate compune și monta muzică. Din păcate nu va fi alături de el și Gina Pistol. Deși locuiesc împreuna, Smiley a trimis-o acasă pe Gina pentru o perioadă de două săptămâni, pentru a se asigura că nu a contactat virusul.

Sore nu se plictisește de niciun fel acasă, după cum mărturisește pe pagina sa de Instagram. Artista și-a vopsit părul în roz, la rugămintea fiicei sale de patru ani, Erin, iar alături de cățelul lor formează un trio fantastic.

 

Jojo își ocupă timpul cu „home schooling”, desen, dans și numere de magie, alături de copiii ei Achim și Zora și recunoaște că abia mai are energie la sfărșitul zilei. De asemenea, vedeta face live-uri pe Instagram alături de fanii ei și abordează subiecte diverse: de la statul acasă, coronavirus, home schooling și „orice altceva ce vă trece prin minte”, după cum recunoaște aceasta într-o postare.

Sursă foto: INQUAM.