Floriștii de la Magnolia, cea mai mare florărie din România, recomandă câteva idei de cadouri florale cu care nu vei da greș de Valentine’s Day în acest an:

Aranjamente florale cu trandafiri

Trandafirii rămân în topul preferințelor îndrăgostiților, fiind cel mai puternic simbol al iubirii. Nu trebuie să te oprești însă doar la clasicele buchete cu trandafiri roșii. O cutie în formă de inimă, plină cu trandafiri, bomboane de ciocolată și un ursuleț din pluș, poate fi cadoul cu care sigur o vei impresiona în acest an.

Iubirea nu înseamnă doar pasiune, ci și afecțiune și respect, așa că nu ezita să îi spui persoanei dragi „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine” cu ajutorul trandafirilor de culoare roz sau albă. Pe lângă semnificația romantică, aceștia din urmă simbolizează și aprecierea pentru persoana dragă.

101 trandafiri

Dacă vorbim despre cele mai spectaculoase buchete pe care le poți alege pentru astfel de zile speciale, câștigătoare sunt buchetele formate din 101 trandafiri. Buchete impunătoare, acestea nu pot trece neobservate și vor fi un cadou pe care persoana iubită îl va păstra mereu în memorie.

Trandafiri criogenați

Când vrei să-i spui că iubirea ta e pentru totdeauna, un trandafir criogenat te poate ajuta. Trandafirii criogenați rămân și în acest an printre cele mai căutate cadouri și reprezintă durabilitatea sentimentelor. Persoana iubită se va bucura până la 25 de ani de frumusețea unui astfel de cadou inedit.

Buchete cu lalele

Dacă persoana dragă nu este o mare admiratoare a trandafirilor sau dacă pur și simplu vrei să îi oferi un altfel de cadou de Sfântul Valentin, nu ezita să alegi lalelele. Cele roșii sunt simbolul iubirii perfecte, așa că, dăruindu-i un buchet de lalele, vei aduce primăvara mai aproape și, în același timp, îi vei transmite că iubirea voastră este perfectă pentru tine.

Indiferent prin ce cuvinte îi spui partenerei de viață că o iubești, florile vor face ca declarația ta să fie una și mai frumoasă, iar pe ea o vor face să se simtă apreciată și iubită.