Anchetatorii din cazul Caracal sunt în alertă. Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă s-a decis să rupă tăcerea. Arete, personajul din scrisoarea misterioasă în care se explică cum Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost răpite și traficate, a rupt tăcerea. Bărbatul a negat toate acuzațiile care i s-au adus.

Arete a spus la România TV că nu îl cunoaște pe Gheorghe Dincă și că numele său apare în scrisoare doar pentru că este prieten cu interlopul Oacă. In plus, acesta crede că jurnalistul Ovidiu Zară a scris scrisoarea. De cealaltă parte, Zară îl amenință pe Arete cu judecata pentru defăimare.

“Tot ce se spune e o aberaţie! Nu cunosc persoana, nu ştiu de ce am fost băgat în mocirla. Poate pentru că sunt prieten cu domnul Oacă. S-a făcut legătura că eu sunt din comuna Luizei şi sunt prieten cu Oacă. De aici legătura”, a povestit Arete, la România TV.

Mai mult, Arete acuză că scrisoarea care descrie cum au fost răpite și traficate Luiza şi Alexandra a fost scrisă de jurnalistul Ovidiu Zară, moment în care acesta din urmă l-a anunţat pe Arete că îl va da în judecată.
De cealaltă parte, mama Luizei cere ca persoanele din scrisoare să fie audiate.

Monstrul Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit, sechestrat violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Deși acesta susține că a făcut dezvăluiri complete, anchetatorii nu sunt siguri că Luiza este decedată. Nu au destule probe până acum.