Moderatorul TV Cătălin Măruță, soțul Andrei, a reușit din nou să intre într-un scandal cu una dintre invitatele sale, artista Ioana Ignat. Acesta a fost acuzat de vedetă ca s-a schimbat, după ce prezentatorul a început să îi pună intrebări indiscrete.

Cătălin Măruță, scandal în direct la TV cu Ioana Ignat

Cătălin Măruță pare să fi exagerat cu intrebările sale, lucru care a deranjat-o imens pe cântăreața Ioana Ignat. Totuși, prezentatorul TV nu este la primul gest de acest fel, și alte vedete plângându-se că au primit același tratament când au fost invitați în emisiunea La Măruță. Artista s-a enervat după ce moderatorul emisiunii a început să o întrebe insistent despre fostul său partener, Sebastian Dobrincu. Dialogul a fost unul presărat cu replici extrem de acide de ambele părți.

Ce s-a întâmplat în emisiunea lui Măruță

Dialogul dintre cei doi a fost unul scandalos, mai ales că a avut loc în mijlocul zilei la televizor:

”Măruţă: Data trecută ai venit aici cu cineva.

Ioana Ignat: Da, dar atunci am vorbit despre asta, acum vorbim despre altceva.

M: Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil.

I: Nu e un subiect sensibil, doar că nu vreau să vorbesc.

M: Să revenim la Ioana Ignat, care cred că s-a rezolvat.

I:Da, îmi merge ok. Hai să facem pace. Că m-ai luat aşa…

M: Păi când vii fără soţ la cineva acasă…

I: Dar ce, am venit la tine acasă?

M: Mă şi enervează chestia asta…

I: Te-ai schimbat, nu mai eşti omul pe care l-am cunoscut”, i-a transmis artista, iar întregul moment a fost extrem de tensionat.

Cătălin Măruță, atacat și de Velea și Antonia pentru comportamentul său

Antonia și Alex Velea i-au aruncat de asemenea cuvinte grele lui Cătălin Măruță, după ce s-a comportat și cu ei într-un mod care nu îi face cinste vedetei Pro TV. Se pare că acesta ar fi vorbit urât despre celebrul cuplu.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, l-a acuzat Antonia pe Măruță într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Cu toate că Măruță ar fi încercat să repare greșeala, nici Velea și nici Antonia nu sunt pregătiți să îl ierte.