Cătălin Măruţă a rămas fără cuvinte la propria emisiune. Celebra cântăreaţă, Saveta Bogdan, l-a lăsat fără cuvinte pe prezentatorul PRO TV. A încercat să o provoace şi a ieşit ceva de neimaginat. Saveta Bogdan a făcut dezvăluiri incendiare din tinereţea sa.

Cătălin Măruţă a rămas mut

Saveta Bogdan a făcut dezvăluiri din tinereţea sa. A vorbit fără menajamente despre primii doi soţi pe care i-a pierdut. „La 16 ani am fugit cu el şi la 18 ne-am măritat. Primul soţ a murit şi m-am căsătorit cu al doilea.

Şi al doilea a murit acum 3 ani. Le-am spus că muzica e pe primul loc. Nu le-a convenit că eram cântăreaţă. Erau geloşi. Eu le-am spus, dar nu au ]n’eles. Al treilea trăieşte. Este avocat. Sunt cu el acum, de ceva timp, nu de acum.
Al doilea nu m-a iubit deloc mai ales când a auzit că sunt cântăreaţă. Părinţii nu au fost de acord. Am stat cu el 30 de ani.

Cătălin Măruţă: M-aţi debusolat.

Saveta Bogdan: Cu primul am stat 2 ani şi ceva. A plecat apoi şi în armată. Cu al doilea am stat aproape 30 de ani”, a dezvăluit cântăreaţa la emisiunea La Măruţă, de la PRO TV

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea