Momente incredibile petrecute în direct la PRO TV, în urmă cu doar câteva minute. La emisiunea La Măruţă s-a întâmplat ceva ce nu s-a mai văzut niciodată. Cătălin Măruţă a îngenuncheat în direct.

Cătălin Măruţă, în genunchi

Unul dintre invitaţii lui Cătălin Măruţă la PRO TV a fost fostul luptător, Ionuţ Iftimoaie. Pe finalul interviului cu fostul sportiv, Măruţă a făcut o glumă care a şocat pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Toată lumea a fost şocată atunci când Măruţă a îngenuncheat, în glumă, în faţa lui Iftimoaie.

Cei doi glumeau pe seama faptului că Iftimoaie îl va strânge de mână foarte tare, ţinând cont de forţa fostului sportiv. Ca să scape de strânsoarea mâinii lui Iftimioaie, Măruţă a decis să îngenuncheze, dar s-a ridicat după o fracţiune de secundă.

Iftimoaie i-a furat pepenele lui Măruţă

După acest gest, Cătălin Măruţă l-a invitat pe fostul luptător la o mică gustare înainte să plece. I-a dat o felie de pepene, dar Iftimoaie a hotărât să ia tot pepenele şi să plece cu el acasă, la Comăneşti. „Stai, nu pleca. Ionuţ, vino puţin! E al tău pepenele, mănâncă. Să-i dea Dumnezeu sănătate celui care ni l-a adus. E foarte bun.

Acum, ce faci? Noi ţi-am dat o bucăţică şi tu îl iei pe tot. Să ai pe drum până acasă, la Comăneşti”, a fost replica lui Cătălin Măruţă.