Actorul Andrei Aradits a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații surprinzătoare. Actorul a declarat în cadrul podcastului că publicul are tendința de a-i supraestima pe cei care apar la teleizor. Mai mult, actorul a mărturisit că succesul de care se bucură nu are exclusiv legătura cu capacitățile sale, ci a fost o chestiune de noroc.

Actorul a precizat că soția sa consideră că suferă de „sindromul impostorului”.

„Soția consideră cu sufăr de sindromul impostorului. Respectiv, eu nu cred despre mine, personal, că am făcut vreo mare brânză. Ceea ce am făcut nu este, neapărat, ca urmare a unei acțiuni ale mele sau unei calități, a unei valori intrinsece personalității mele, cât o acumulare de șanse și nimereli care mi s-au întâmplat în viață.”, a declarat actorul.

Andrei Aradits, comentariu acid la adresa lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruța i-a dat dreptate soției lui Andrei Aradits și chiar a încercat să-i explice actorului că se victimizează pentru a primi complimente din partea publicului și a apropiaților.

După intervenția lui Cătălin Măruță, Andrei Aradits l-a întrebat pe prezentatorul PRO TV dacă se consideră un om valoros.

„Te întreb sincer, tu despre tine crezi că ești valoros? Că pe de altă parte, la fel, pot să-ți întorc complimentul.”, a întrebat Andrei Aradits.

Reacția surprinzătoare a lui Cătălin Măruță

Reacția lui Cătălin Măruță a fost neașteptată.

.„Vrei să fiu sincer? Mi-a fost dată de nevastă valoarea.”, a mărturisit, râzând, Cătălin Măruță.

Andrei Aradits a declarat că oamenii de acasă au tendința să creadă despre cei de la televizor că sunt inteligenți. Din punctul său de vedere, această gândire nu este conformă cu realitatea. El a mai spus că viitorul îl sperie foarte tare și că evită să se gândească în această direcție.

„Mi-e teamă de următoarele șase luni. Mi-e teamă de orice. Deci, dacă mă întrebi de viitor, dă-mi un Distonocalm, Magneziu, ceva.”, a spus actorul.

Andrei Aradits, în vârstă de 48 de ani, s-a făcut cunoscut pulicului încă din 2005 datorită rolurilor din seriale precum „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme” sau „Narcisa sălbatică”. De asemenea, acesta a făcut parte, vreme de șase ani, din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.