Cântărețul Raoul, cunoscut pentru vocea lui, dar și pentru relația apropiată de prietenie pe care a avut-o, pe vremuri, cu Mirabela Dauer, a vorbit pe larg la PROTV, despre îndrăgita interpretă de muzică. El a făcut o serie de declarații deloc măgulitoare pentru Mirabela Dauer. Cu siguranță când aceasta le va auzi, nu va mai vrea să mai audă de cel care i-a fost apropiat.

Totul s-a întâmplat vineri, la ora 15:00 în emisiunea La Măruță. Prima întrebare a adus și prima declarație surprinzătoare, dar totuși extrem de directă: Vica Blochina, Celia și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile din showbiz care i-au făcut ochi dulci, de-a lungul timpului. Fără să stea pe gânduri, Raoul a completat și cu un detaliu picant: ”Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune”.

Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care atunci când Raoul le vede, vrea să închidă televizorul. De ce i-a numit chiar pe ei, a continuat tot artistul: ”S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis”.

Incredibil ce a spus despre Mirabela Dauer

Ceea ce a urmat a făcut referire chiar la Mirabela Dauer, cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă. Întrebat care ar fi trei defecte ale cântăreței, acesta a spus: ”posesivă, egoistă și răzbunătoare” și chiar a ținut să precizeze că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului pentru a ajunge pe o insulă din apropiere, din postura de naufragiat. Chiar dacă motivația a fost una care a dus spre un compliment: ”Mirabela se poate descurca în orice situație”, este clar că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv. Motivele nu au fost aflate, iar artistul nici nu a dorit să le prezinte în emisiune.

Nici prietenul lui, Fuego, nu a scăpat de vorbele aprige ale lui Raoul atunci când a fost provocat să-i numească 3 defecte. ”Introvertit, extrovertit când e cazul și moale… însă toate l-au făcut să fie ce este astăzi”.

Opt răspunsuri sincere au fost egale cu zero bulete picante mâncate de Raoul, care a reușit să surprindă prin modul aprig de a-și caracteriza colegii și de a depăși orice situație tensionată!