Aceste televizoare led cu diagonala mare vin mai nou și cu funcții inteligente integrate, reușind astfel să preschimbe televizorul clasic într-un ecran multifuncțional, cu posibilitatea de a juca rolul de dekstop. Astfel, dacă până acum prin intermediul unui televizor se puteau vizualiza o serie de programe TV oferite de furnizorul de cablu, în zilele noastre televizorul poate fi transformat în cel mai prietenos dispozitiv de relaxare pentru întreaga familie.

Iată care sunt cele mai mari televizoare la momentul actual și ce buget trebuie să pregătiți pentru achiziția acestora.

Top 3 televizoare cu cea mai mare diagonală

1. Sony Bravia, Televizor LED Sony BRAVIA diagonala cm 248 (98″) KD98ZG9, Full Ultra HD 8K, Smart TV, Android TV, 80 W, WiFi, CI+ = 380 000 lei

Cel mai mare televizor cu cea mai impunătoare diagonală existentă până în prezent este Sony Bravia. Mărginile acestui televizor sunt foarte fine, având o diagonala impresionantă de 248 cm și o greutate de aproximativ 100 kg. 

Pentru acest televizor trebuie să scoateți din buzunar suma de 379.999,00 lei iar producătorul vă promite o experiență inegalabilă. 

Un asemenea ecran are nevoie și de o rezoluție pe măsură astfel că, tehnogia integrată 8k vă permite să vizualizați în detaliu până la cele mai fine și mărunte elemente.

Zeci de LED-uri incorporate vă oferă o vizualizare precisă, o intensitate perfectă a culorilor, cât și luminozitate corespunzătoare.

2.Televizor LED LG diagonala cm 216 cm (85″) 86SM9000PLA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ = 15900 lei

Pe locul doi în topul televizoarelor cu cea mai mare diagonală se află 5 modele de televizoare, printre care se remarcă prezența brandului Sony, cât și cea a producătorului LG. 

Lg ne oferă însă un preț mai redus comparativ cu Sony, unde modelul LG 865M9000PLA la suma de 15.899,99 lei cu o reducere actuală de 16%.

Acest televizor are diagonala de 216 cm și este de asemenea un televizor Smart cu WIFI integrat, porturi USB și HDMI ce permit transferul și redarea de date și fișiere.

De această dată vorbim însă de un televizor cu o greutate mai redusă și dotat cu tehnologie 4K, ce oferă o vizualizare clară și cât mai precisă.

3.Televizor QLED Samsung diagonala cm 208 cm (82″) QE82Q60RA, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, 4k ultra hd Ci+ = 12300 lei

Pentru o diagonala de 208 centimetri ne putem raporta la colecția lansată de cei de la Samsung, un producător extrem de important și renumit pe piața tehnologică.

În anul 2019 cei de la Samsung au lansat modelul QLED QE82Q60RA care, pe lângă diagonala impresionantă, oferă un televizor cu o viziune impecabilă ultra 4K, cu o rezoluție de 3840×2160. Acesta se mai impune prin design-ul său extrem de fiabil, cu mărgini extrem de reduse și cu o grosime de doar câțiva mm. Vorbim de asemenea de un televizor Smart prin intermediul căruia vă puteți conecta la platformele preferate de filme și seriale, la rețelele de socializare, console de jocuri, Youtube etc.

În concluzie, dacă vă doriți o experiență la superlativ în domeniul vizionării TV sau un astfel de dispoitiv modern, de dimensiuni mari, pregătițivă să scoateți din buzunare sume semnificative. Tehnologia integrată pe aceste televizoare este cea de ultima oră, oferindu-vă posibilitatea de a transforma propriul cămin într-o sală de cinema. 

Pentru mai multe detalii si oferte  televizor oled smart,  ultra hd 4k hdr,  smart tv wifi bluetooth, dar si alte echipamente it, electronice si electrocasnice mari si mici ( aparatele frigorifice,  tv audiovideo,  mașini de spălat rufe) vizitati evoMAG.