In numai doua saptamani de la lansare cartile Injoy Books din colectia Raftul cu Succes sunt in Top 10 vanzari Diverta  – carti business.

In fruntea topului se afla Warren Buffet se destanuie – Iscusinta si intelepciunea celui mai mare investitor al lumii scrisa de autoarea de origine americana  Janet  Lowe.

Titlul prezinta principiile,  viziunea si filozofia de afaceri care au stat la baza celui care, pe fondul crizei economice in plina desfasurare, si-a consolidat  imaginea de cel mai mare investitor al lumii, salvand prin prisma companiei sale, Berkshire Hathaway, mai multe companii americane dintr-o situatie financiara dificila. Printre cele mai importante nume care au beneficiat de investitiile lui Buffett se numara: General Electric, Mars, Harley Davidson sau Swiss Re.

Din Colectia Raftul cu Succes mai fac parte urmatoarele titluri care dau startul raspunsurilor despre succes: Jack Welch se destainuie (Janet Lowe), 100 de personalitati care au definit piata (Ken Fisher), Singurele 3 intrebari care conteaza (Ken Fisher), Pe locuri, fiti gata, TINTITI! (Michael Masterson), Trei indicii ale unei slujbe mizerabile (Patrick Lincioni).

Cartile pot fi gasite in magazinele Diverta si  la targul de carte BookFest 2009 – la standul NOI din  hala 15.

Top 10 vanzari Diverta  – carti business – 1 iunie – 15  iunie 2009

  1. Warren Buffett se destainuie  – Injoy Books
  2. Screw it, let`s do it. Lectii din scoala vietii – Publica
  3. Singurele 3 intrebari care conteaza – Injoy Books
  4. Intoarcerea economiei declinului si criza din 2008 – Publica
  5. Tehnici de negociere. Pregatirea, strategiile folosite si incheierea cu succes a unei negocieri – All
  6. Jack Welch se destainuie – Injoy Books
  7. Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie – Curtea Veche
  8. De ce vrem sa fii bogat – Curtea Veche
  9. 100 de personalitati care au definit piata – Injoy Books
  10. Femeie bogata – Ghid de investitii pentru femei – Curtea Veche

Injoy Books este o noua editura  pe piata de carte de business din Romania care a lansat  colectia de business: “Raftul cu succes”. Titlurile colectiei au ca scop gasirea de raspunsuri practice la intrebari uzuale despre cheia succesului in mediul de afaceri international. Titlurile  sunt un reper in intelegerea contextului de afaceri actual si in orientarea deciziilor pe o piata mereu in schimbare.

In anul 2009 editura Injoy Books isi propune traducerea si editarea a inca 8 titluri care sa completeze colectia “Raftul cu succes”. Aceste titluri sunt selectionate in urma analizei pietei internationale de carte de business si a impactului pe care lucrarile, autorul si subiectul il au asupra acesteia.