Clientii Orange pot asculta pe telefonul mobil cele mai recente carti in format audio (audiobooks) ale editurii Humanitas Multimedia, informeaza un comunicat Orange. 

“Orange continua seria inovatiilor si lanseaza o invitatie inedita la auditie literara clientilor sai. In pas cu vremurile, ne dorim sa aducem biblioteca pe telefonul mobil prin intermediul audiobookurilor de la Humanitas Multimedia”, a declarat Alina Balsanu, Senior Product Manager la Orange Romania. 

Cartile in format audio disponibile in portalul Orange World sunt “Accidentul” de Mihail Sebastian, “Chira Chiralina” de Panait Istrati, “Despre bucurie” cu Andrei Plesu si “Despre minciuna” cu Gabriel Liiceanu, 5 povesti pentru copii si interpretarea metaforica a artei culinare a lui Pastorel Teodoreanu. 

Totodata, prin intermediul portalului Orange World clientii Orange pot asculta si texte scrise si interpretate de Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici si Radu Paraschivescu sau scrieri celebre de Mihail Sebastian, Ion Luca Caragiale si Panait Istrati in lectura unor mari actori romani. 

Clientii Orange pot asculta audiobookurile in Orange World, platind doar traficul wap in functie de pachetul de date activat.  

Orange are 7,5 milioane de abonati si este principalul operator de telefonie mobila din Romania, in 2005 inregistrand o cifra de afaceri de 870 milioane de euro. Reteaua de magazine proprii cuprinde 35 de unitati in toata tara.

Sursa: Capital 23 Noiembrie 2006