„Prin noul punct de lucru de la Târgoviște, Carpat Beton își extinde aria de activitate și în această zonă a țării, construind sinergii logistice cu stațiile învecinate. Acestea au capacitați de producție cuprinse între 90 și 150 de metri cubi pe oră”, a declarat Mihaela Trăistaru, directorul general al Carpat Beton.

Noua stație de la Târgoviște este de tip Liebherr și are o capacitate de 2,25 de metri cubi pe oră. Celelalte stații se află la Mogoșoaia, Jilava, Militari, Pantelimon, Ploiești, Pitești, Craiova, Constanța, Brăila – Vădeni, Brașov, Bacău, Suceava, Iași – Lețcani, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș si Deva.

Grupul HeidelbergCement a început producția de betoane în România în anul 1998, prin înființarea a două stații de betoane, prima la Timișoara și cea de-a doua la București. În 1999, grupul a înființat TBG România Beton Group în scopul coordonării activităților de management pentru stațiile de betoane. La începutul anului 2003, TBG România Beton Group a devenit Carpat Beton.