Canon PowerShot N este un tip de aparat foto complet nou, care oferă o abordare diferită în ceea ce priveşte realizarea de fotografii creative, spontane şi distribuirea instantă a acestora pe reţelele sociale. Designul pătrat neconvenţional, zoomul inovator şi inelele pentru acţionarea obiectivelor de fotografiere, precum şi ecranul tactil pliabil îi vor încuraja pe oameni să surprindă lumea dintr-un nou unghi.

PowerShot N a fost creat pentru a simplifica distribuirea de imagini cu ajutorul unei conexiuni intuitive Wi-Fi, permiţând partajarea în timp real de noi imagini artistice, de cea mai bună calitate şi de clipuri video Full HD .

Datorită noului mod Fotografiere creativă, oricine îşi poate impresiona prietenii cu ajutorul unor imagini unice, creative, care oferă o perspectivă diferită asupra unei anumite scene sau a unui anumit subiect. Atunci când utilizatorul realizează o fotografie în modul Fotografiere creativă, PowerShot N analizează în mod inteligent scena şi stabileşte ce elemente creative ar putea îmbunătăţi scena sau ar putea oferi o perspectivă creativă. Sunt luate în considerare mai multe variabile, printre care compoziţia, expunerea, punctul de focalizare, nivelul de alb, gradaţia şi contrastul, înainte de generarea automată a cinci versiuni alternative ale fotografiei originale, care pot fi distribuite prin simpla atingere a unui buton.  

Înregistrează primele patru secunde dinaintea fiecărei fotografii

PowerShot N beneficiază de noul mod Hybrid Auto care înregistrează primele patru secunde dinaintea fiecărei fotografii, la rezoluţie de 720p, înainte de utilizarea apreciatei tehnologii Canon Smart Auto pentru a stabili cele mai bune setări în scopul realizării fotografiei perfecte. La finalul fiecărei zile, clipurile de patru secunde vor fi combinate în unul singur care va spune povestea “din culise” a imaginii zilei – o opţiune perfectă pentru adăugarea unui context nou unui album online.

PowerShot N beneficiază de conexiune Wi-Fi integrată şi de conexiune printr-o simplă atingere la telefoane inteligente sau tablete, datorită butonului de conectare la dispozitive mobile.  Utilizatorii pot încărca imagini sau filme în reţelele sociale precum Facebook şi YouTube la doar câteva minute după ce au fost realizate, indiferent unde se află.

Design revoluţionar

Designul neobişnuit, atractiv al modelului PowerShot N îl diferenţiază de toate celelalte aparate – exact ca imaginile pe care le surprinde. Designul compact, simetric, ecranul tactil pliabil şi sistemul inovator de inele pentru obiectiv – inelul flexibil al obiectivului poate fi rotit în oricare direcţie pentru a folosi funcţia de zoom, în timp ce al doilea inel este folosit pentru declanşare – permit aparatului să fie utilizat în orice direcţie, chiar şi cu susul în jos, oferind posibilitatea de a vedea lumea dintr-o cu totul altă perspectivă.  

Ecranul tactil avansat, cu dimensiuni de 7,1 cm (2,8”) permite, de asemenea, utilizatorilor să controleze funcţiile esenţiale, precum focalizarea sau obturatorul, printr-o simplă atingere şi să vizualizeze imaginile printr-un gest simplu, intuitiv. Disponibilă în nuanţe de alb sau negru, carcasa pătrată metalică este dominată de un obiectiv  de 28mm cu zoom optic de 8x, ceea ce permite fotografierea cu uşurinţă a grupurilor sau peisajelor. Datorită tehnologiei avansate Canon ZoomPlus, care asigură fotografierea în detaliu, la rezoluţie maxima, cu ajutorul unui zoom de 16x, utilizatorii se pot apropia şi mai mult de acţiune sau pot încadra bine un subiect pentru a obţine fotografii de impact.
 
LEGRIA HF G25

Având la bază rezultatele deosebite oferite de predecesorul său, modelul LEGRIA HF G10, LEGRIA HF G25 beneficiază de o funcţie superioară optimizată pentru a oferi imagini video de calitate la cele mai înalte standarde. Principala componentă a modelului o constitue senzorul de imagine CMOS PRO HD Canon, care oferă o îmbunătăţire a sensibilităţii la lumină de 20% faţă de modelul precedent. În combinaţie cu deschiderea maximă de f/1.8 a diafragmei, senzorul oferă rezultate excepţionale în condiţii de luminozitate scăzută şi o gamă dinamică extinsă, surprinzând atmosfera şi detaliile din umbră, în acelaşi timp prevenind excesul de-lumină în condiţii de contrast puternic.

Zoomul optic de 10x este îmbunătăţit cu ajutorul tehnologiei Canon constând într-un Stabilizator de imagine optic, ceea ce previne tremurul camerei în timpul utilizării zoomului. Tehnologia Canon cu IS inteligent este folosită, de asemenea, pentru a asigura claritatea fiecărei imagini. Prin selectarea automată a unuia dintre cele patru moduri diferite, inclusiv modurile Dynamic şi Power, IS inteligent oferă garanţia faptului că, atunci când utilizatorul filmează în timp ce se deplasează, folosind funcţiile de macro sau zoom la depărtare, fiecare înregistrare va fi realizată în cele mai mici detalii şi cu minime neclarităţi.

În completarea funcţiilor vizuale de excepţie, modelul LEGRIA HF G25 dispune de un microfon intern, de un egalizator audio şi de tehnologia avansată Canon de selectare a scenelor audio. Microfonul intern de calitate superioară reduce zgomotul de fond de frecvenţă medie şi joasă, captând sunete chiar şi mai sensibile, de o claritate superioară.  Pe lângă microfonul intern, compatibilitatea cu microfonul wireless WM-V1 oferă o mai bună flexibilitate, permiţând vocilor subiecţilor să poată fi înregistrate de până la 50m de către camera video, fără a pierde din calitate. De asemenea, microfonul wireless poate fi folosit ca emiţător-receptor, permiţând utilizatorilor de camere video să poziţioneze subiectul acolo unde doresc, înainte de a începe filmarea.

Controlarea filmării

Inelul pentru obiectiv conferă control asupra focalizării şi se poate folosi şi un disc pentru selectarea comenzii care poate fi personalizat, pentru a putea regla manual toate funcţiile importante, inclusiv diafragma şi timpul de expunere. Cele două butoane care pot fi personalizate, dispuse de o parte şi de alta a afişajului LCD de 8,8 cm (3,5”) conferă, de asemenea, acces direct la o serie de funcţi suplimentare, inclusiv la modurile AF faţă, Corectare lumină de fundal şi Prioritate WB. Vizorul color de 0,61cm (0,24”) asigură o acoperire de 100%, fiind avantajos pentru cei care filmează mai ales în spaţii deschise sau în spaţii închise cu luminozitate scăzută.

Canon a a mai lansat astăzi camere video LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46 şi LEGRIA HF R406. Produse la preţuri mici şi uşor de utilizat, noile modele sunt primele care folosesc cea mai nouă platformă de imaging, Canon DIGIC DV4, oferind utilizatorilor posibilitatea de a filma Full HD cu rezultate deosebite şi claritate audio de excepţie. Ideale pentru cei care doresc să renunţe la filmarea cu telefonul mobil sau cu aparatele compacte, noile modele sunt uşoare şi sunt dotate cu stabilizator de imagine optic şi conexiune Wi-Fi, astfel încât oricine va putea să filmeze, să editeze şi să distribuie cu uşurinţă filmări Full HD clare.
Canon şi-a extins şi gama de aparate foto compacte lansând modelele IXUS 140, PowerShot A3500 IS, PowerShot A2600 şi PowerShot A1400. Proiectate să realizeze fotografii şi filme HD simplu, fiecare model oferă o gamă unică de divertisment şi funcţii automate.