Astăzi, Dani Oțil a anunțat fanii emisiunii de la Antena 1 că în orice moment își poate strânge bebelușul în brațe. Acesta nu a dorit să spună cu exactitate ziua în care i se va naște copilul, pentru a ține acest eveniment cât mai privat și departe de ochii presei.

Dorește ca soția și bebelușul să fie feriți de ochii presei

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de luni.

Luni va fi marea zi

Azi, în ediția de vineri a emisiunii, Dani Oțil a făcut o mărturisire surpriză, spunând că luni, 13 septembrie, va lipsi de la emisiune. Nu a spus motivul pentru care va lipsi, dar având în vedere că soția sa trebuie să nască din moment în moment, cel mai probabil lipsa acestuia de la emisiune va avea loc pe fondul acestui eveniment atât de special.

Cât a costat nunta lui Dani Oțil

Tot în cadrul emisiunii, prezentatorul a spus și cât l-a costat nunta, dar și când va face botezul fiului său.

”Pe mine m-a costat toată nunta 6.000 de lei. Botezul o sa îl pun după perioada asta de nunți”, a declarat Dani Oțil.

Vedeta spune că nu mai vrea ca unii să îi strice evenimentul, așa cum s-ar fi întâmplat la nunta sa și că botezul îl va pune în funcție de agenda unora, când aceștia sunt ocupați.