Indiferent de rețeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicația Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiții transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Națiuni, dar și Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup și unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal și Baschet ale Greciei și multe altele. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile în portalul DolceTV.ro.

Pentru telespectatorii pasionați de sport, se anunță un week-end fierbinte. În această noapte, începând cu ora 03:30,Simona Halep joacă în semifinalele de la Indian Wellscu Agnieszka Radwanska (a doua favorită a turneului şi numărul 3 mondial). Competiția transmisă în direct și în exclusivitate la Dolce Sport 1 și Dolce Sport HDpoate fi urmărită și online pe www.dolcetv.ro. Finala va fi transmisă în direct duminică de la ora 21:00. Pasionații de tenis mai au la dispoziție în exclusivitate Davis Cup şi Fed Cup, dar și unele turnee din WTA Premier Events şi ATP 500 Series.

Fanaticii sporturilor cu motor vor putea urmări în directdebutul sezonului 2014 de Formula 1. Sâmbătă dimineaţă, de la ora 8:00, sunt programate calficările Marelui Premiu al Australiei, iar duminică, tot de la 8:00, bolizii „Marelui Circ” vor porni în prima cursă oficială a sezonului. Toate cele 19 curse ale acestui an vor fi în direct pe Dolce Sport 1, Dolce Sport HD şiwww.dolcetv.roîn comentariul specialiştilor Alexandru Dobai și Berti Panaiot.Tot în week-end, fanii balonului oval vor putea urmări meciurile din ultima etapă a Turneului celor 6 Națiuni. Italia-Anglia, Ţara Galilor-Scoţia şi Franţa-Irlanda sunt partidele care vor decide câştigătoarea din acest an.

Pe www.dolcetv.ro mai pot fi urmărite competiții îndrăgite precum UEFA Champions League, Europa League, Serie A, Ligue 1, Liga 1, Handbal  Champions League (feminin și masculin), dar și Glory Superfight (în exclusivitate).

Accesul la conținutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicația Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la Cosmote România. Cei care se conectează din alte rețele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 euro+TVA pentru o zi sau 4 euro+TVA pentru o lună de acces.Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online,cu orice card bancar.