Televiziunea Shorts TV HD, centrată pe difuzarea de scurtmetraje internaţionale, s-a lansat pe 30 aprilie 2014 în grila HD a UPC România. Shorts TV HD este o televiziune de divertisment High Definition (HD), disponibilă şi în varianta video on demand (VOD). Televiziunea transmite 24 de ore pe zi, programele sale fiind împărţite în blocuri tematice.

Televiziunea Shorts HD din SUA este disponibilă în peste 20 de milioane de gospodării, prin intermediul companiilor AT&T şi DirectTV. Potrivit presei internaţionale, televiziunea Shorts TV a început să emită la nivel european pe 26 noiembrie 2008. Postul a fost lansat în SUA pe 17 februarie 2010. Televiziunea Shorts TV transmite o selecţie variată de scurtmetraje, în blocuri de programe de câte 30 şi 60 de minute. Shorts TV este deţinut de companiile Shorts International (75%) şi Chellomedia (25%). În România, Shorts TV a început să emită în februarie 2013, odată cu lansarea pe Romtelecom, pe cablu, DTH (digital) şi IPTV (internet).

 

UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localităţi.  La sfârşitul anului 2016, serviciile digitale UPC erau disponibile pentru 2.838.400 de gospodării din România.