Modelele Full HD Samsung HMX-P300 şi HMX-P100 au fost create să fie purtate oriunde iar experinţa înregistrării, upload-ului şi împărtăşirii filmelor să fie cât se poate de plăcută.

HMX-P300 şi HMX-P100 sunt urmaşele modelului HMX-E10 şi integrează cele mai noi tehnologii Samsung. Printre cele mai importante caracteristici la modelul P100 este senzorul CMOS BSI (Back Side Illuminated) de 5 megapixeli, care îmbunătăţeşte considerabil filmările în condiţii de iluminare slabă şi înregistrările HD.

Cele două modele dispun de noua funcţie One Touch Sharing, cu ajutorul căreia utilizatorii pot selecta website-ul dorit pentru a încărca fişierele direct de pe ecranul LCD. Ambele camcordere integrează software-ul avansat Intelli-Studio 2.0 care asigură conectarea rapidă la un calculator şi share-uirea f eficientă a filmelor.

Modelul HMX-P300 este adaptat special pentru a capta filme din orice unghi, prin introducerea unui zoom optic de 3x şi a modului Pivot Recording, care facilitează captarea perfectă a evenimentelor atât în cadre orizontale cât şi verticale.

Zoom-ul optic de 3x îţi permite să înregistrezi imagini detaliate şi clare în mişcare, aşa că momentele spontane vor fi filmate la o calitate foarte bună.

Ecranul LCD Touch de 3 inch, cu 230.000 de pixeli, se poate învârti pentru filmări din unghiuri multiple care-i permit utilizatorului să aibă un unghi de filmare complet al subiectului, fără a sacrifica cadrul prin orientare de portret sau landscape. Pentru a nu pierde momentele importante, Samsung HMX-P100 este dezvoltat cu un ecran LCD cu unghi de vizualizare de 80 de grade, aşa că indiferent de cum ţii camcorderul, te vei bucura de un unghi clar de vizualizare de fiecare dată. Ambele camcordere point-and-share captează şi imagini, de 8 megapixeli în cazul lui HMX-P300 şi de 5 megapixeli în cel al lui HMX-P100.