Este vorba despre VivaTech 2019, un târg uriaș de tehnologie. Va avea loc la Paris între 16 și 18 mai, anula ceste.
Aici persoanele care vizitează târgul pot încerca să fie astronauți pentru o zi, să conducă un simulator de tren autonom şi pot testa efectele benefice ale inteligenței artificiale.
“Grupul va arăta, printr-o serie de demonstraţii, modul în care tehnologia avansată îi ajută pe utilizatori să înțeleagă cele mai complexe situații:
 Columbus îi invită pe vizitatori să trăiască experienţa unui astronaut aflat în laboratorul de ştiinţă, la bordul Stației Spațiale Internaționale.
 Simulatorul de tren autonom permite vizitatorilor să conducă un metrou din New York și să înţeleagă beneficiile Inteligenței Artificiale.
 Piume îi transformă pe utilizatori în exploratori sau cercetători care lucrează în condiţii extreme.
 Geonav permite prevenirea accidentelor în cazul sportivilor de performanţă, graţie satelitului Galileo, înlăturând problemele de conectivitate apărute pe stadioane.
 Smart New World combină puterea afișărilor holografice cu IoT (Internetul Lucrurilor).
 Masa 3D holografică interactivă, dezvoltată cu start-up-ul australian Euclideon, prezintă orice machetă vă puteți imagina: orașe, obiecte, tehnici de proiectare și multe altele.
Thales la VivaTech: Inteligenţă Artificială pentru fiecare moment decisiv
Thales va prezenta cele mai recente inovații şi va primi în laboratorul său 30 de start-up-uri , din șase țări, specializate în Inteligență Artificială, conectivitate, tehnologie pentru drone, securitate informatică și robotică.
• La VivaTech 2019, Clarivate Analytics va acorda Thales premiul “Derwent Top 100 Global Innovators”
• Thales va evidenţia rolul crucial al Inteligenţei Artificiale în momente decisive, în cadrul a 40 de sesiuni de discuţii şi demonstraţii
• În cadrul forumului directorilor generali, Patrice Caine – CEO-ul Grupului – va fi intervievat de Harriet Agnew, corespondentul Financial Times la Paris
• Odată cu achiziţia Gemalto, Thales se mândreşte cu un portofoliu de 20.500 de brevete, dintre care peste 400 au fost înregistrate în 2018”, se arată în comunicatul de presă al grupului.