Efectul reconfortant generat de decorurile actuale ale salilor de baie este asigurat prin integrarea celor mai potrivite elemente de design, selectarea tipului de iluminare si instalarea celor mai performante modele de cabine de dus si cazi de baie.

Caracteristici de lux pentru cabinele de dus moderne

Considerate a fi practice si rapid de utilizat, cat si de intretinut, cabinele de dus sunt din ce in ce mai utilizate, in locul sau ca o completare a cazilor de baie instalate.

Producatorii si furnizorii de instalatii sanitare complete vizeaza comercializarea unor modele accesibile tuturor categoriilor de clienti, oferind modele cu functii performante.

  • Cabine de dus actuale sunt simplu de instalat – Caracteristicile tehnice cu care sunt prevazute cabinele comercializate in magazinele specializate, fizice si din mediul online, sunt complet asamblate si finisate, pentru a fi instalate in salile de baie fara lucrari de impermeabilizare a spatiului.
 

De asemenea, astfel de cabine de dus sunt structuri moderne si elegante care includ toate mecanismele pentru functionalitatea necesara,  peretii si usile inchizandu-se etans;

  • Luminozitate ambientala – Fie ca este prezenta in sala de baie sau este asigurata de cabina de dus selectata, controlul luminozitatii ambientale influenteaza starea de spirit in momentul in care va aflati in aceasta incapere;
  • Jeturi de masaj hidroterapeutic – Calitatea dusurilor pe care le efectuati este semnificativ influentata de puterea capului de dus instalat, precum si a functiilor de masaj oferite de jeturile de masaj incluse.

Acestea sunt pozitionate strategic pentru a lucra zonele din spate care sunt solicitate pe durata unei zile din viata unui om activ.

  • Functii electronice si control prin ecran tactil – Unele dintre cele mai moderne si performante de cabine de dus sunt prevazute cu ecran tactil prin intermediul caruia puteti controla caracteristici precum: setarea programelor de masaj preferate, conectivitate wireless sau bluetooth sau posibilitatea de a asculta muzica in timp ce faceti dus.

Sali de baie elegante si perfect functionale din sticla securizata

Fiind locul unde apa este utilizata frecvent, salile de baie sunt acele spatii care sunt predispuse la umezeaza, drept urmare cabinele de dus instalate trebuie sa fie fabricate si asamblate cu elemente de feronerie si garnituri de etansare de calitate superioara.

 

Cabinele de dus se potrivesc in baile de diferite dimensiuni, fiind o alternativa practica, eleganta si moderna pentru a rezolva problematica ridicata de amenajarea spatiilor restranse.

Geamul securizat utilizat are de regula 8 mm grosime este sablat mecanic sau cu folie la exteriorul cabinei.

Compartimentarea spatiului prin intregrarea cabinelor de dus realizate din sticla securizata determina un design echilibrat, intretinerea si curatenia spatiului realizandu-se rapid.

Aceste modele pot fi proiectate si montate cu panouri fixe si prindere in lateral sau cu bare de rigidizare sau pot fi prevazute cu usa cu balamale, manere si garnituri de etansare intre pereti.

Cele mai populare modele sunt cele cu doua sau trei laturi de panouri din sticla securizata, echipate fie cu una sau doua usi, fie cu panouri fixe sau circulare (in forma de cilindru, pentru proiecte de design atipice).

Comenzi personalizate

Companiile producatoare de cabine de dus din sticla securizata asigura servicii complete de proiectare, fabricare si montaj, dar mai ales, le asigura clientilor posibilitatea de a-si personaliza produsul comandat, tinand cont de tipul spatiului, dimensiunile acestuia, precum si de preferintele personale.