Simona Halep este o sportivă de renume mondial. Nu multă lume știe că ea are și o altă pasiune în afară de tenis. Aceea se traduce în dragostea pentru cei mici.

Nepoții ei sunt cei care îi aduc de multe ori zâmbetul pe față campioanei. Se întâmplă chiar și în aceste momente, când ea se confruntă cu una dintre cele mai încercate perioade din viața ei.

Aflată în plin proces de dopaj, Simona Halep nu și-a pierdut optimismul și voia bună. Ea are susținerea categorică a familiei dar și a românilor. De altfel, campioana este înconjurată de multă dragoste. Acest lucru se poate observa și din ultima postare a jucătoarei.

Simona Halep este înconjurată de dragoste

Simona Halep a împărtășit fanilor ei un moment de bucurie intensă. Ea s-a pozat alături de Tania, nepoata ei. Fotografia a apărut la Instastory și cu siguranță a atras o mulțime de aprecieri. Bucuria pe care i-o aduce cea mică este una extrem de intensă.

Cele două par extrem de fericite că petrec timp împreună.

nepoata Simona Halep
Nepoata Simona Halep/SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

Campioana își dorește trei copii

Aceasta nu este prima oară când Halep este surprinsă în imagini alături de cei doi copii ai fratelui său. Imediat după ceremonia de căsătorie civilă cu Toni Iuruc, sportiva a declarat că își dorește enorm să devină mamă.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, declara ea, într-un interviu pentru Barbara Schett, în 2021.

Dragostea pentru nepoțica cea mică este puternică

Trebuie spus că dragostea Simonei Halep pentru micuța Tania este de necontestat! Ea a observat că aceasta a moștenit pasiunea pentru tenis, fiind influențată de mătușa ei. Tania a imitat-o de mai multe ori, aducând zâmbete pe chipul Simonei.

Tania a venit pe lume cu șapte ani în urmă. Ea este fiica lui Nicolae Halep și prima nepoată a Simonei. Ulterior, Nicolae și Luminița au avut încă un băiat, Stere, care are acum doi ani. Respectând tradiția machedonilor, familia Halep a ales să le ofere celor doi copii numele bunicilor.